Sergen Yalçın:' Bu sezon en kötü maçımızı oynadık'

Süper Lig 16. hafta maçında BtcTurk Yeni Malatyaspor, kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Çaykur Rizespor'a 2-0 mağlup olurken, Sergen Yalçın, maç sonu bu sezon en kötü maçlarını oynadıklarını söyledi.

Sergen Yalçın:' Bu sezon en kötü maçımızı oynadık'

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Süper Lig'te 16. hafta maçında Çaykur Rizespor'u konuk etti. Malatya Stadyum'unda oynanan mücadele seyir zevki düşükbir tempoda geçerken, Karadeniz temsilcisi sarı kırmızılı ekip karşısında 2-0 galip gelmesini bildi.

Maç sonu yapılan basın toplantısında konuşan Yeni Malatyaspor teknik direktörü Sergen Yalçın,"Bu sezon en kötü maçımızı oynadık. Oyunun tamamına baktığımızda rakip bizden çok daha konsantreydi, bizden çok daha iyi hazırlanmıştı müsabakaya. Oyunun tamamına da çok net görüldü. Bana göre çok üretkenlik alanda sıkıntı yaşadık, ön tarafta, arka tarafta çok basit hatalar yaptık. Oyuncularımızın yaptığı bireysel basit hatalar gol yememize sebep oldu. Biz, bu tür puan kayıplarının sezon içinde olabileceğini belirtmiştik. Tabii ki memnun değiliz, kazanmak istiyorduk. Ama Malatyaspor olarak bugünkü müsabakayı en kısa sürede unutmak zorundayız. Haftaya önemli bir maç var. Bu maçı unutup, hatalarımızdan ders çıkartıp önümüzdeki maça hazırlanacağız. Oynayan bazı oyuncularımızın olmayışı tabiki oyun anlayışımızı etkiledi. Ama bu kadar iç sahada bu kadar kötü oynamamalıyız. İç sahada bu kadar kötü oynayıp rakibe bu kadar müsaade etmek bireysel hatalar yapmak doğru bir oyun değil. Bugün doğru oyunu oynayamadık. Rakip daha doğru bir oyunu oynadı, kazanmak için biz cevap veremedik buna. Büyük takımı deplasmanda kazanmanın da oyuncularımızda rehavet olmuş olabilir yada 6 günde 3'üncü maçı oynuyoruz buda olabilir"dedi.

.

.

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2019, 20:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER