Pilten: “29 puan hedefini yakalayacağız”

Yeni Malatyaspor Kulüp 2. Başkanı Selim Pilten, Süper Lig'in 16. haftasında sahasında oynayacakları Ç.Rizespor maçı hakkında konuştu.

Pilten: “29 puan hedefini yakalayacağız”

Yeni Malatyaspor Süper Lig'in 16. haftasında sahasında oynayacağı Ç.Rizespor müsabakasını kazanarak yakaladığı çıkışı sürdürmek isterken, Kulüp 2. Başkanı Selim Pilten, Cumartesi günü sahamızda oynayacağımız maçta taraftarlarımız takımı yalnız bırakmasınlar. Bu takım onları mutlu etmeye devam edecek" dedi.

Ligin 16. haftasında 21 Aralık cumartesi günü saat 15.00'te sahasında oynayacağı Ç.Rizespor maçında galibiyet hedefleyen sarı kırmızılı ekipte tek hedef 3 puan.

15. hafta sonunda 23 puanla 7. sırada bulunan Yeni Malatyaspor'da Eren Tozlu ve Issam Chabake Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyecekler.

Maça sayılı saatler kala açıklamalarda bulunan Yeni Malatyaspor'da Kulüp 2. Başkanı Selim Pilten,"Ligde ve kupada yolumuza emin adımlarla yürüyoruz. Ligde geçen hafta deplasmanda Beşiktaş'ı yenerek önemli bir galibiyet aldık. Daha sonra ise kupada Keçiörengücü takımını eleyerek son 16'ya kaldık. Artık önümüze bakıyoruz ve önümüzde Rizespor maçı var. Bu karşılaşmadan 3 puan alarak çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz. . İnşallah ilk yarı için koyduğumuz 29 puan hedefini yakalayacağız. Taraftarlarımız bizleri desteklesinler, bu takım onları mutlu etmeye devam edecek" diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER