Özdeş,'Kırmızı kart görmek bütün planları altüst etti'

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Kemal Özdeş, 1-0 kaybedilen Ankaragücü maçının ardından açıklamalarda bulundu

Özdeş,'Kırmızı kart görmek bütün planları altüst etti'

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Kemal Özdeş, 1-0 kaybedilen Ankaragücü maçının ardından açıklamalarda bulundu. Özdeş," Maçın devre arasında oyunu hem defansif hem ofansif tanımladıktan sonra oyunun ikinci yarısının ilk bölümünde kırmızı kart görmek bütün planları altüst etti"dedi.

Ankaragücü maçının ardından düzenlenen basın toplantısına katılan Yeni Malatyaspor teknik direktörü Kemal Özdeş,"Bu takımın oyunu da düzelecek, oyun düzeldiğinde doğal olarak skorlarda düzelecek. Bunu düşünüyor ve ümit ediyorum.Maçın ilk 45 dakikasında bir türlü oyun ritmini oturtamamak yaşadığımız en büyük problemlerden biriydi çünkü Ankaragücü takımının hem bulunduğu yer hem de oyunu 1 puan alma üzerine kurguladıklarını düşünürsek, atacağımız bir golle onların direncini kırabilirdik. Maçın devre arasında oyunu hem defansif hem ofansif tanımladıktan sonra oyunun ikinci yarısının ilk bölümünde kırmızı kart görmek bütün planlarımızıBelki gol yediğimiz ana kadar maçın ikinci yarısında 10 kişi, 11 kişi oynamadığımız kadar daha iştahlı, istekli bir oyun oynadık ama dakikalar ilerledikçe sonlayamadığımız her top kalemize atak girişimi oldu kırmızı kar herşeyi altüst etti. Bugün stada gelenler evet onlar çok daha fazla üzülüyorlar takımın bu durumuna ama ne olursa olsun 10 kişi verdikleri mücadeleyi de desteklemelerini isterim"dedi.

Sosyal Medya üzerinden bizleri takip ederek güncel gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Hesabımızı  Buradan Takip Et

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2020, 12:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER