banner53

Malatya Maçı Zor Geçecek

Süper Lig 33. hafta mücadelesinde kendi saha ve seyircisi önünde Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da Başkan Vekili Abdürrahim Albayrak, 2-1 kazanılan Teleset Mobilya Akhisarspor maçının ardından yapmış olduğu açıklamasında,"Şampiyonluk yapılacak olan seçimden benim için daha önemli" dedi.

Malatya Maçı Zor Geçecek

Süper Lig 33. hafta mücadelesinde kendi saha ve seyircisi önünde Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da  Başkan Vekili Abdürrahim Albayrak, 2-1 kazanılan Teleset Mobilya Akhisarspor maçının ardından yapmış olduğu açıklamasında,"Şampiyonluk yapılacak olan seçimden benim için daha önemli" dedi.

Deplasmanda Teleset Mobilya Akhisarspor'u 2-1 ile geçen şampiyonluğun favorisi Galatasaray'da Başkan Vekili Abdürrahim Albayrak maç sonu açıklamasında,"Hedeflediğimiz ve istediğimiz 3 puanı Teleset Mobilya Akhisarspor karşısında aldık. Taraftarlarımızda bizleri burada yalnız bırakmadı. Haftaya oynayacağımız Malatya maçı çok zor olacak. Tüm taraftarlarımızı stadyumda görmek istiyoruz. Malatya ve Göztepe maçlarını kazanarak inşallah şampiyon olacağız" şeklinde konuştu

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2018, 08:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER