Hamzaoğlu,'Yeni Malatyaspor’u hak ettiği yerlere taşımak istiyoruz'

Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, futbolcular için düzenlenen basın toplantısının ardın kameraların karşısına geçti.

Hamzaoğlu,'Yeni Malatyaspor’u hak ettiği yerlere taşımak istiyoruz'

Yeni Malatya Stadyumu’nda bir basın toplantısı düzenleyen Yeni Malatyaspor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Yeni Malatyaspor’u daha iyi ve hak ettiği yerlere taşımak istediklerini söyledi.

Geçen hafta yaptırılan Covid-19 test sonuçlarının pozitif çıktığını ve 1 haftalık sürecin ardından yeniden yapılan testlerin 2 defa negatif çıktığını belirten Hamzaoğlu,"Son iki testim negatif çıktı ama yine biz tedbirli olalım çünkü bu virüsün nasıl bir şey olduğu belli değil. Bir gün çıkıyor, bir gün çıkmıyor. Onun için hem kendimizi hem de başkalarını koruyalım"dedi.

Bolu kampı hakkında konuşan Hamzaoğlu," Kampımız çok verimli geçmedi. Bazı oyuncularımız zaman zaman aramıza katıldılar. Ortam itibariyle çok rahat çalıştığımızı da söyleyemeyeceğim. Hem küçük hemde büyük sahada çalışmalar yapıyorduk sürekli, bunlar biraz çalışma işlerimizi aksattı"

Süper Lig’de yeni sezonun zor geçeceğini dile getirrek transfer konusuna da değinen başarılı teknik adam;

"Sakatlıkların çok olabileceği, kart cezalıların olacağı 40 maç, sıkıştırılmış bir lig oynayacağız.Erkan Kaş takıma yeniden katıldı. Transfer öncesi çok zor bir sezonun bizi beklediğini ve o bölgede de bir alternatif oyuncuya ihtiyacımızın olduğunu düşündük. Erkan ile de görüşüp, konuştuk, temiz ve düzgün bir çocuk. Ben bir sorun olacağını düşünmüyorum. Arkadaşları da arası çok iyi, Malatya halkı her zaman hoş görüşlüdür, bağrına basmayı sever. Onuda bağırlarına basacak"şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER