Hamzaoğlu, 'Oynanan Oyunun Sorumlusu Benim'

Kayserispor'a 1-0 mağlup olan Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, sahada futbol adına hiçbir şey ortaya koyamadıklarını belirtti.

Hamzaoğlu, 'Oynanan Oyunun Sorumlusu Benim'

Süper Lig 18. hafta maçında deplasmanda Kayserispor'a 1-0 yenilen Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu karşılaşma sonunda basın mensuplarının karşısına çıktı.

Kayserispor karşısında oynanan oyunun tek sorumlusunun kendisi olduğunu ifade eden Hamzaoğlu, "Burada hiç kimseyi suçlayamam. Bugünkü oyunun tek sorumlusu benim. O yüzden oyuncularıma bir şey diyemiyorum. Kayserispor'u tebrik ediyorum, inandılar, mücadele ettiler. Her ne kadar maça çekinerek başlamış olsalar da biz kendilerine güven duymalarını sağlayacak bir oyun ortaya koyduk. Onlar da her geçen dakika kendilerine güvenle oynamaya başladılar. Bizler zora soktuğumuz bu maçı çevirmeye gayret ettik, başaramadık. Bugünkü oyunla da başarmamız çok mümkün değildi. Önümüzde kupa maçı var, Galatasaray ile oynayacağımız. En iyi şekilde ona hazırlanacağız. İnşallah bir an önce toparlanırız. Herkes kendine düşen dersi çıkarır. Yolumuza bundan sonra bu şekilde devam ederiz."dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2021, 22:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER