Hamzaoğlu,' Deplasmandan 1 Puanla Dönmek Önemli'

Süper Lig 10. hafta maçında deplasmanda Gaziantep FK ile 2-2 berabere kalan Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Gaziantep FK maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Deplasmandan kaybetmeden dönmek önemli" dedi.

Hamzaoğlu,' Deplasmandan 1 Puanla Dönmek Önemli'

Yeni Malatyaspor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, 2-2 biten Gaziantep maçının ardından basın mensuplarının karşısına çıktı.

Kazanmak için Gaziantep'e geldiklerini ifade eden Hamzaoğlu," Buraya kazanmak için geldik ama deplasman maçında kaybetmeden dönmekte önemli. Biz rakibin etkili yanlarını biliyorduk. Buna önlem almayı başardık ve büyük ölçüde istediğimizi yaptık. Konsantremizi kaybettiğimiz 2 pozisyonda maalesef kalemizde golleri gördük. Rakip alanda oynamaya çalışan, yere düştükten sonrada oyunu bırakmayan, kazanmak için sahada her şeyi yapmaya çalışan bir takım vardı. Hepsini tebrik ediyorum. Oyun olarak baktığımızda belki çok önemli bir şey sunamadık. Zaten maç öyle bir maç değildi. Daha çok mücadele içinde geçen bir maçtı. Buradan 1 puanla dönüyoruz. Zaman zaman ufak tefek gerginlikler olsa da sahada bunlar futbolun doğasında var. Bu maçı geride bıraktık. Artık önümüze bakıyoruz. Önümüzde zorlu bir süreç var onlara hazırlanacağız" dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2020, 19:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER