Hamza Hamzaoğlu,'Talihsiz bir mağlubiyet aldık'

Süper Lig 26. hafta maçında kendi sahasında Konyaspor'a 3-2 mağlup olan Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, maçın ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Hamza Hamzaoğlu,'Talihsiz bir mağlubiyet aldık'

Hamzaoğlu,"Bugün aslında maçla ilgili güzel şeyler söylemek isterdik, 2-0 öne geçtiğimiz maçı 8 dakikada yediğimiz 3 golle 3-2 kaybettik"dedi.

3-2 mağlubiyetle sonuçlanan maç için "Talihsiz bir mağlubiyet aldık" ifadesini kullanan Yeni Malatyaspor teknik direktör Hamza Hamzaoğlu," Maçta  cquah ve Tetteh'in ikinci yarının başlarında sakatlıkları nedeniyle tempo düştü.70. dakikaya kadar sabrettik, bekledik. Yediğimiz ilk gol de bana göre kırılma oldu. Yediğimiz ilk golde rakibin daha çok direncisi arttırdı. Arka arkaya 2 tane daha yedik mağlup olduk. Söyleyecek bir şey yok, talihsiz bir maç, talihsiz bir mağlubiyet aldık. İyi giden bir maçtı 8 dakikada 3 gol yedik. Rakip de çok gelmedi aslında 3 şutları oldu iyi vuruşlar ile golü buldular. Maçın tamamına bağlamak çok doğru değil. Böyle maçlar oluyor Önümüzde Gençlerbirliği maçı var. Ona en iyi şekilde hazırlanacağız.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER