Gevrek, Erol Bulut'a Teşekkür Etti!

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Galatasaray’a 5-2 kaybedilen maçtan sonra yönetim ile karşılıklı anlaşarak görevinden ayrılan teknik direktör Erol Bulut’a hizmetlerinden dolayı Kulüp Başkanı Adil Gevrek teşekkür etti.

Gevrek, Erol Bulut'a Teşekkür Etti!

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Galatasaray’a 5-2 kaybedilen maçtan sonra yönetim ile karşılıklı anlaşarak görevinden ayrılan teknik direktör Erol Bulut’a hizmetlerinden dolayı Kulüp Başkanı Adil Gevrek teşekkür etti.

19 ay en iyi şekilde Erol Hoca’nın Y.Malatyaspor'a hizmet ettiğini ifade eden Başkan Adil Gevrek,” Erol Hoca gerçekten de burada başarılı oldu, kendisine teşekkür ediyoruz. Futbol içerisinde böyle ayrılıklar olabilir. Hem hocamızın hemde bizim karşılıklı anlaşmamız oldu. Ben 5 sendir buradayım, çok hocayla çalıştık gerçekten ilk defa böyle bir ayrılık oluyor. Karakteriyle, kişiliğiyle o anlamda biz, hocamızdan memnunduk. 19 ayda beraberdik ve başarılı olduk. Son haftalarda ortada bir tıkanıklık vardı hem bizim hemde hocanın tespitiydi. Hocamızın ve kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda ortak kararla bir ayrılık oldu. Hocamıza ve ekibine vermiş olduğu hizmetlerden dolayı canı gönülden teşekkür ediyorum. Malatyaspor büyük bir camia, önümüzde 5 maçımız var ve hedefimiz devam ediyor. İlk yarı hedefimiz ilk 6 dedik, sezon sonunda da hedefimize inşallah ulaşacağız. Kalan maçlarımıza Sportif Direktörümüz Ali Ravcı ile devam edeceğiz. Kendisine güveniyoruz, kalan maçlarımızı da kazanarak hedefimize ulaşacağız” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2019, 19:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kemal
Kemal - 4 yıl Önce

Size nacizhane tavsiyem,sezon sonunu beklemeyin.Hemen bir hocayla anlaşın.Bu lig deneme,yanılma yöntemini kaldırmıyor.

Arıkan
Arıkan - 4 yıl Önce

Lig sonu beklenmeden yerli bir hocayla mutlaka anlaşma sağlanmalı

SIRADAKİ HABER