Gevrek,'3 Bölgeye Takviye Yapacağız'

Yeni dönem transfer çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Yeni Malatyaspor kulüp Başkanı Adil Gevrek, öncelikli olarak kale, stoper ve forvet alacaklarını söyledi.

Gevrek,'3 Bölgeye Takviye Yapacağız'

Kulüp televizyonuna transfer çalışmaları ve takımdaki son durumla ilgili açıklamalarda bulunan Gevrek,"Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında bize yakışmayacak bir performans sergiledik. O durumla karşı karşıya kalmak istemiyoruz ve ona göre çalışmalarımızı yapıyoruz. Tek hedefimiz iyi bir takım kurmak. Kamp çalışması gayet iyi gidiyor. Kiralık olan oyuncularımız ve takıma katılacak oyuncularımız var. Lige güçlü bir kadro ile başlamayı hedefliyoruz. Özellikle transfer etmek istediğimiz oyuncuların hem karakterine hem iyi oyuncular olmasına gayret ediyoruz" şeklinde konuştu.

3 BÖLGEYE TRANSFER YAPACAĞIZ

Kale, stoper ve forvet  hattına öncelik verdikerini belirten Başkan Gevrek,"İlk etapta 3 önemli bölge için oyuncu alacağız. Kaleye, stopere ve forvete takviye yapacağız. Bu bölgelerde geçen sene ciddi sıkıntılar yaşadık.. İnşallah o doğru isimleri en kısa sürede takıma katarız” ifadelerini kullandı.

Gökhan Töre konusunuda açıklık getiren Gevrek,"Türk futbolu için önemli bir futbolcu Gökhan. Sergen hocayla da görüştüm. Tabii ki gidebilir ama kulübün menfaatlerini de gözetmek zorundayız. Siyah beyazlı ekipten Boyd ve Umut Nayir takası tarafımızdan sunuldu. Bu takasa sıcak bakıldı ama son kararı henüz vermediler” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2020, 12:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER