Futbolcular Özdeş'i İstifadan Vazgeçirdi

BtcTurk Yeni Malatyaspor'da Teknik Direktörü Kemal Özdeş'i istifadan futbolcuların vazgeçirdiği öğrenildi.

Futbolcular  Özdeş'i İstifadan Vazgeçirdi

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş'i istifadan futbolcular vazgeçirdi. Antalyaspor'da kaybedilen maçın ardından istifa sinyalleri veren BtcTurk Yeni Malatyaspor'da Teknik Direktörü Kemal Özdeş'i istifadan futbolcuların vazgeçirdiği öğrenildi.

2-1 kaybedilen Antalyaspor maçının ardından futbolcularla vedalaşarak, basının karşısına çıkan ve  "Bu takım iyi bir takım, bu şehir güçlü bir şehir, güçlü bir camia. Buradan ancak birlik ve beraberlikle çıkılabilir. Sonu ne olur onu bilmiyorum ama kendi adıma söylüyorum, takımım başarılı olacaksa tereddüt dahi etmem, hiçbir beklentim dahi olmadan akşam olmadan buradan ayrılırım. Böyle planlıyorum" şeklinde konuşan Özdeş'e futbolcular, Bütün sorumluluğun kendilerinde olduğunu ve tabloyu düzelteceklerini söyledikleri ifade edildi.

Futbolcular düşüncülerini daha sonra yönetime iletti ve yönetiminde  Özdeş'in, istifasını 'İstifayı kabul etmiyoruz' dediği öğrenilirken, Futbolcularının 'Bizimle kal, başarısızlığın sorumluluğunu alıyoruz' sözleriyle duygulu anlar yaşadığı öğrenilen Kemal Özdeş'in yönetim kurulunun da aynı yöndeki talebiyle ikna olarak, istifasından vazgeçtiği belirtildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER