EYMS'da Sadio Diallo İle Yollar Ayrıldı

2017-2018 sezonunda Evkur Yeni Malatayspor'a transfer olan Sadio Diallo sarı kırmızılı ekibe veda etti. Her iki tarafta karşılıklı anlaşarak yolların ayrılması kararını aldı.

EYMS'da Sadio Diallo İle Yollar Ayrıldı

2017-2018 sezonunda Evkur Yeni Malatayspor'a  transfer olan Sadio Diallo sarı kırmızılı ekibe veda etti. Her iki tarafta karşılıklı anlaşarak yolların ayrılması kararını aldı.

Bir yandan takıma yeni transferler yapan Evkur Yeni Malatyaspor, diğer yandan ise yeni sezonda takımda olmayacak futbolcularla yollarını ayırıyor. Geçtiğimiz sezon fransa'nın Basti takımından büyük umutlarla transfer edilen, ancak bir türlü istenilen performansı gösteremeyen  Sadio Diallo ile Evkur Yeni Malatyaspor yolları ayırdı.

Süper Lig 2017-2018 sezonundan Evkur Yeni Malatyaspor forması altından toplam 14 maça çıkarak 834 dakika görev alan Diallo, gösterdiği performansla büyük bir hayal kırıklığı yaşattı.n Yeni sezondan Gineli futbolcuyu takımda tutmak istemeyen sarı kırmızılı yönetim, teknik direktör Erol Bulut'un vermiş olduğu rapor doğrultusunda futbolcu ile anlaşarak sözleşmesini sonlandırdı.

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2018, 13:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER