EYMS'da Luke Brattan Transferi Gerçekleşmedi

Avustralyalı futbolcu Luke Brattan'ı transfer etmek isteyen Evkur Yeni Malatyaspor, futbolcunun ailevi sebeplerinden dolayı transferi gerçekleştiremedi.

EYMS'da Luke Brattan Transferi Gerçekleşmedi

Avustralyalı futbolcu Luke Brattantransfer etmek isteyen Evkur Yeni Malatyaspor, futbolcunun ailevi sebeplerinden dolayı transferi gerçekleştiremedi.

Avustralyalı futbolcu Luke Brattan'ı bekleyen sarı kırmızılı taraftarlar, transferin son anda gerçekleşmemesinden dolayı büyük üzüntü yaşarken,  Hem Evkur Yeni Malatyaspor hemde Luke Brattan sosyal medyadan transferinin ailevi sebeplerden dolayı gerçekleşmediğini duyurdu.

Luke Brattan, yapmış oldğu paylaşımında," Sevgili Yeni Malatyaspor taraftarları, tüm nazik mesajlarınız için çok teşekkür ederim, beni çok mutlu ettiniz! Türkiye'ye ve buradaki güzel insanlara aşık oldum. Ne yazık ki, alevi nedenlerle eve dönmek için çok zor bir karar verdim. Başta Kulüp Adil Gevrek olmak üzere, kulüp yönetimi ve taraftarlara beni Malatya'nın bir parçası olarak hissettirdikleri için teşekkür etmek istiyorum. Malatya çok özel bir kulüp"ifadelerine yer verdi.

Avustralyalı futbolcu Luke Brattan hakkında açıklama yapan Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü ise, " Luke Brattan'ın Kulübümüze transferine yönelik olarak başlatılan süreç, resmi imzaların atılmasına yönelik olarak oyuncunun Türkiye'ye getirilmesiyle devam etmiştir. Sözleşmesel tüm koşullarda mutabık kalınan transfer süreci, Luke Brattan’ın ailevi sebepleri dolayısıyla olumsuz olarak sonuçlanmıştır.denildi.

Luke Brattan'ın paylaşımı;

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2019, 07:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER