banner53

EYMS İkinci Hazırlık Maçınıda Kazandı!

Yeni sezon hazırlıklarına Bolu’da devam eden Evkur Yeni Malatyaspor, birinci etap kamp çalışması kapsamında ikinci hazırlık maçını Romanya temsilcisi CSMS laşi ile yaptı. Sarı kırmızılı ekip, 90 dakika sonunda sahadan 2-0 galibiyetle ayrılırken, maç sonunda teknik direktör Erol Bulut karşılaşamaya dair önemli açıklamalarda bulundu.

EYMS İkinci Hazırlık Maçınıda Kazandı!

Yeni sezon hazırlıklarına Bolu’da devam eden Evkur Yeni Malatyaspor, birinci etap kamp çalışması kapsamında ikinci hazırlık maçını Romanya temsilcisi  CSMS laşi ile yaptı. Sarı kırmızılı ekip, 90 dakika sonunda sahadan 2-0 galibiyetle ayrılırken, maç sonunda teknik direktör Erol Bulut karşılaşamaya dair önemli açıklamalarda bulundu.

Bolu’da 2018-2019 hazırlıkları kapsamında antrenman sahasında CSMS laşi ilekarşılaşan Evkur Yeni Malatyaspor, karşılaşmaya Abdulsamed Damlu, Sadık Çiftpınar, Murat Akça, Aly Cissokho, Issam Chebake, Godson Azubuike, Murat Yıldırım, Hüseyin Ekici, Danijel Aleksic, Issiar Dia ve Eren Tozlu 11 ile çıktı.

Kazanılan CSMS laşi maçının ardından önemli açıklamalarda bulunan sarı kırmızlı ekibin teknik patronu Erol Bulut, yeni hazırlık dönemi için kondisyona yönelik çalışmalar yaptıklarını belirterek,” Bu zaman zarfı içerisinde toplam 2 hazırlık maçı yaptık. İlk maçımızı 1-0 bugün oynadığımız karşılaşmayı da 2-0 kazandık.”diye konuştu.

Yeni sezon için ikinci kamp çalışmasına topuk yaylasında devam edeceklerini dile getiren Erol Bulut,” 14 Temmuz’da Topuk yaylasına giriş yaparak, 24 Temmuza kadar burada kamp çalışmalarımızı sürdüreceğiz.  İkinci etap kamp bölümümüzde teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalar yaparak, lige kendimizi hazırlayacağız” şeklinde konuştu.

Bulut, Düşünülen yeni transferlerin birkaç gün içinde katılmasını istediğini, takıma yeni katılacak olan futbolcularla daha iyi hazırlanacaklarını belirti.

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2018, 06:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER