banner53

Erol Bulut:'Futbolcularımı Tebrik Ediyorum'

Kendi saha ve seyircisi önünde Galatasaray’ı 2-0 mağlup eden Evkur Yeni Malatyaspor’da teknik direktör Erol Bulut, alınan galibiyetten dolayı futbolcularına teşekkür etti.

Erol Bulut:'Futbolcularımı Tebrik Ediyorum'

Kendi saha ve seyircisi önünde Galatasaray’ı 2-0 mağlup eden Evkur Yeni Malatyaspor’da teknik direktör Erol Bulut, alınan galibiyetten dolayı  futbolcularına teşekkür etti.

Karşılaşmanın ardından gerçekleşen basın toplantısında konuşan Evkur Yeni Malatyaspor  teknik direktör Erol Bulut, Galatasaray karşısında sahaya 3 puan için çıktıklarını söyledi.
Lig de şampiyonluk yaşayan ve Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray’ın boy gösterdiğini ifade eden Bulut, sözlerine şöyle devam etti;

Galatasaray iyi bir takım, iyi futbolculara sahipleri, Şampiyonlar Ligi’nde bu hafta Schalke 04 ile karşılaştılar. Biz, karşılaşmaya önde Basklı bir şekilde başlamak istiyorduk ve öylede başlayarak ilk yarıda 1-0 öne geçtik. Öne geçtikten sonra rakibimizi yormak istiyordun nitekim öylede oldu. 2. Golü bulduğumuzda oyun zaten bizim lehimize dönmüştü. Ben futbolcularımı tebrik ediyorum. Çok önemli bir galibiyet aldık”dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2018, 09:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER