Erol Bulut Yeni Transferleri Bekliyor!

Topuk Yaylası’nda süper lig 2018-2019 sezonu hazırlıklarına devam eden Evkur Yeni Malatyaspor’da teknik direktör Erol Bulut, transfer çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Yönetimin transfer çalışması noktasında görüşme halinde olduğunu ifade eden Bulut,”Şuan görüşmesi devam eden futbolcular var, ancak henüz net bir durum yok. Görüşme yaptığımız bu oyuncular keşke kısa sürede aramıza katılmış olsalardı” dedi.

Erol Bulut Yeni Transferleri Bekliyor!

Topuk Yaylası’nda  süper lig 2018-2019 sezonu hazırlıklarına devam eden Evkur Yeni Malatyaspor’da teknik direktör Erol Bulut, transfer çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.  Yönetimin transfer çalışması noktasında görüşme halinde olduğunu ifade eden Bulut,”Şuan görüşmesi devam eden futbolcular var, ancak henüz net bir durum yok. Görüşme yaptığımız bu oyuncular keşke kısa sürede aramıza katılmış olsalardı” dedi.

Yeni sezon hazırlıkları Topuk Yaylası’nda devam ederken,  hem çalışmalar, hemde transfere dair teknik patron Erol Bulut açıklamalar yaptı.

Keyifli ve verimli bir ortamda çalıştıklarını dile getiren Erol Bulut,” 2018-2019 sezonuna Evkur Yeni Malatyaspor olarak yeni sezona güçlü girmek istiyoruz. Bolu’da gerçekleştirdiğimiz 1. Etap kamp çalışmalarından sonra şuan Topuk Yaylası’nda ikinci etap çalışmalarımızı yapıyoruz. Çift antrenmanla her lige hazırlanıyoruz. Uygulamalı çalışmalarımızın yanında teorik olarak ta bazı programları takip etmekteyiz. Hem mevcut futbolcularımız, hemde takıma yeni katılan oyuncularımızla güzel bir çalışma yürütüyoruz.

"YÖNETİMİMİZ İYİ NİYETLİ"

Yönetimimiz yeni sezon için transfer noktasında iyi niyetli bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Umarım Yeni Malatyaspor olarak geçen sezon yakalamış olduğumuz konumun üzerinde çıkarız ve taraftarımızı mutlu ederiz” diye konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2018, 12:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER