Erol Bulut: "Mutluluk verici bir tablo"

Süper Lig'de Pazar günü saat 16:00'da Başakşehirspor ile karşılaşacak olan Yeni Malatyasporumuz bu maçın hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından başladı.

Erol Bulut:

Süper Lig'de Pazar günü saat 16:00'da Başakşehirspor ile karşılaşacak olan Yeni Malatyasporumuz bu maçın hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından başladı.

Antreman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan teknik direktör Erol Bulut, Ziraat Türkiye Kupasında yarı finale kalmalarını mutluluk verici bir tablo olarak değerlendirdi.

Bulut, "Sezon başında eksik kadroyla, geç gelen transferle lige başlayan bir Malatyaspor, ikinci yarı yine geç gelen transferler ve sakatlıklar biraz bizi geri atmış oldu. Son oynadığımız Göztepe karşılaşmasında da eksiklerimize rağmen 120 dakika boyunca oyuncularım ellerinden geleni ortaya koydular. Çünkü biz final oynamak o kupayı almak istiyoruz. Rakibimiz Galatasaray. Zor rakip. Ama ismimizi finale yazdırmak istiyoruz" dedi

Sakatlıklar ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Bulut, çoğu sakatlıkların darbelerden kaynaklandığını belirtti. Bulut, "Antreman zemini çok sert. 3 günde bir maç oynuyoruz. Buda adale sakatlıklarına neden oluyor. Erkan Kaş takımla birlikte çalışmaya başladı. Donald'da antremanlara başladı. Murat Akça'da bugün antremanda. Kamara'nın durumu ile ilgili bende tam rapor bekliyorum sağlık ekibinden. Kendisini tedaviye gönderdik. Tahminim bu akşam geri dönecek. Geldiğinde bende net bilgi sahibi olacağım." dedi.

Rizespor karşılaşması sonrası aldığı eleştiriler ile ilgilide konuşan Bulut, "Okan Buruk'ta kendi işini iyi yapan bir hocamız. Okan Buruk penaltı pozisyonunu tekrar izlesin. Bir daha düşünsün" dedi.

Başakşehir maçı ile ilgilide konuşan Bulut, "Bulunduğumuz konumdan memnunuz. 2. yarı başında söylemiştim ilk 7 hafta sonra hedeflerimiz belli olacak diye. Başakşehir maçı zor maç. En az 1 puan hedefliyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2019, 12:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
TimothyCen
TimothyCen - 4 yıl Önce

Ольга Жунжурова Ольга Жунжурова

Robertquide
Robertquide - 4 yıl Önce

Ольгой Жунжуровой Ольга Жунжурова

SIRADAKİ HABER