Bulut:' Galatasaray'a karşı iyi bir skor'

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında deplasmanda Galatasaray ile karşı karşıya gelen Evkur Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Erol Bulut,"Bugün burada skora üzülmemiz lazım aslında. İkinci maçı kazanarak adımızı finale yazdırmak istiyoruz” dedi.

Bulut:' Galatasaray'a karşı iyi bir skor'

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında deplasmanda Galatasaray ile karşı karşıya gelen Evkur Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Erol Bulut,"Bugün burada skora üzülmemiz lazım aslında. İkinci maçı kazanarak adımızı finale yazdırmak istiyoruz” dedi.​

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında 0-0 berabere kaldıkları Galatasaray maçı sonrası açıklamalarda bulunan Bulut,"Galatasaray maçından önce oyuncularıma verdiğim taktiği en iyi uyguladıkları için tebrik ediyorum. Milli arada iyi bir çalışma sürecimiz oldu. Bu akşam burada skora üzülmemiz lazım. Rakibe kalemizde hiçbir pozisyon vermedik. İkinci yarı yakaladığımız pozisyonları değerlendirebilirsek 2-0 galip ayrılacaktık. Galatasaray’a karşı yine de iyi bir skor. Galatasaray 10 kişi de kalsa baskılı oynamaya çalışıyor. Bir iki pozisyon yakaladık ama maalesef değerlendiremedik. Bu ayın sonunda ikinci maçı oynayacağız. O maçta yakaladığımız pozisyonları değerlendirip, adımızı finale yazmak istiyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2019, 05:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER