Bulut, FB Maçı Sonrası Açıklamalarda Bulundu

Evkur Yeni Malatyaspor'un kendi saha ve seyircisi önünde Süper Lig 2.hafat karşılaşmasında Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından sarı kırmızılı takımın teknik patronu Erol Bulut, açıklamalarda bulundu.

Bulut, FB Maçı Sonrası Açıklamalarda Bulundu

Evkur Yeni Malatyaspor'un kendi saha ve seyircisi önünde Süper Lig 2.hafat karşılaşmasında Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından sarı kırmızılı takımın
teknik patronu Erol Bulut, açıklamalarda bulundu.

Takımının Fenerbahçe karşısında 4-3-3 sistemine biraz daha iyi uyum sağladığını ifade eden Bulut," Fenerbahçe'yi biraz daha önde kabul ettik. İleride baskı kurmaya çalıştık, futbolcularımız bunuda iyi yaptılar. Rakibimiz karşısında istediğimiz aldık"dedi

Fener Bahçe karşısında alınan 1-0’lık galibiyetin ardından konuşan Erol Bulut, “Zor bir maç oynadık. Karşılaşmaya istediğimiz gibi giriş yapamadık ve 20 dakika rakibimiz bizden daha üstün bir oyun sergiledi. İlk yarıda birkaç pozisyonumuz oldu, rakibin de bir kaç pozisyonu vardı. Maçın İkinci yarısında sistem değişikliğine gittim; 4-2-3-1’den 4-3-3’e dönüş yaptım. Bunun nedenin de Fener Bahçenin ilk yarıda orta sahadan pozisyonlar bulmaya çalışıy olmasıydı. Orada bir değişikliğe gittikten sonra ikinci yarı istediğimiz oyunu sahaya daha iyi sergiledik. Futbolcularım 4-3-3’e biraz daha iyi uyum sağladılar. Rakibi biraz daha önde kabul ettik, baskı kurmaya çalıştık. Oyuncularımız bunu da iyi yaptı. Sonuçta istediğimiz 3 puanı aldık” dedi.

Bulut, bir gazetecinin, ‘Azubuike transferi gerçekleşti, yeri dolacak mı?’ sorusuna, Bulu,“Azubuike’nin adale sakatlığı vardı. Beşiktaş maçında bir ihtimal bizle olacaktı ama kulübe gelen bir teklif oldu futbolcumuz için. Kulübün menfaatlerini de göz önünde bulundurmamız gerekiyor böyle durumlarda. Sonuçta Azubuike'ye iyi bir teklif geldi, yönetimimiz de böyle karar verdi. O bölgeye şuan bir kaç arkadaşla görüşüyoruz, bir transfer yapacağız" dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2018, 11:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER