banner53

Beşiktaş Maçı Öncesi EYMS'da 1 Cezalı, 3 Sakat Var

Yeni Malatya Stadyumu’nda Spor Toto Süper Ligin 22.haftasında 15 Şubat Cuma günü 20.30’da Beşiktaş’ı konuk edecek olan Evkur Yeni Malatyaspor, bu karşılaşmanın hazırlıklarına devam etti.

Beşiktaş Maçı Öncesi EYMS'da 1 Cezalı, 3 Sakat Var

Yeni Malatya Stadyumu’nda Spor Toto Süper Ligin 22.haftasında 15 Şubat Cuma günü 20.30’da  Beşiktaş’ı konuk edecek olan Evkur Yeni Malatyaspor, bu karşılaşmanın hazırlıklarına devam etti.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde, teknik direktör Erol Bulut nezaretinde  Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren sarı kırmızılı ekipte, çalışmalara Michael Pereira, Thievy Bifouma ve Rahman Buğra Çağıran ve hafif sakatlığı bulunan Aboubakar Kamara katılmadı.

Salı günü antrenmanda aldığı darbe nedeniyle bir gün dinlendirilecek olan Aboubakar Kamara’nın Cuma günü oynanacak olan Beşiktaş maçında sahadaki yeri alması beklenirken, kart cezalası kaleci Fabien Ceddy Farnolle’nin yanı sıra sakatlıkları bulunan Michael Pereira, Thievy Bifouma ve Rahman Buğra Çağıran'ın ise maç kadrosund aolmayacakları öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2019, 17:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER