banner53

Başkan Gevrek,'Hakemin yaptığı her hareket hataydı'

BtcTurk Yeni Malatyaspor'da Kulüp Başkanı Adil Gevrek, 2-2 biten hakem Halis Özkahya'nın maçın önüne geçtiği karşılaşmayı TRT Spor'a değerlendirdi.

Başkan Gevrek,'Hakemin yaptığı her hareket hataydı'

BtcTurk Yeni Malatyaspor'da Kulüp Başkanı Adil Gevrek, 2-2 biten hakem Halis Özkahya'nın maçın önüne geçtiği karşılaşmayı TRT Spor'a değerlendirdi.


Soyunma odasında çıkan kavgaya değinen Gevrek,"Futbolcuları tebrik etmek için soyunma odasına gitmiştim. Orada bir kargaşa vardı. Futbolun içerisinde, futbolcular arasında tartışma olabilir. Sahanın içerisinde olur, bunlar normal şeyler. Bunların sahanın içerisinde kalması lazım ama soyunma odasına kadar taşınması bizi çok üzdü. Oradaki bir oyuncunun gelip de Yeni Malatyaspor’un soyunma odasını basması bizi çok derinden üzdü. Bir futbolcunun yapmaması gereken bir olay. Biz onu korumaya çalıştık. Biz, ona bir şey olmasın diye onu orada koruduk, dışarıya çıkarttık. Veysel Sarı bir anda gelince, ‘özür dilemeye mi geldi’ diye geldi, anlamadık. Ne olduğunu da anlamadık. O arada ben görmedim ama Jahovic’e saldırmış. İster istemez böyle bir kargaşa oldu. Biz onu sakinleştirmeye ve korumaya çalıştık. Bir şey olmasını istemedik ve koruyarak, çıkarttık. Sonuçta bir hata yaptı geldi ama direkt müdahale ederek, dışarı çıkmasını sağladık. Futbolda maç kazanıp, kaybedebilirsiniz. Biz bugün lider olabilirdik. Kazanırsın, kaybedersin, berabere kalabilirsin bunlar futbol içinde olabilir. Ama hakeme bir pozisyon için söylemiyorum, genel olarak baktığınız zaman , kötü niyetli demek istemiyorum ama sanki Malatya’nın önü kesilmek isteniyor. Her anlamda, avantaja bırakacağı yerde bırakmıyor, bırakacağını kesiyor. Hangi pozisyonu söyleyeyim, bir tane pozisyon değil ki. Robin’in atıldığı pozisyon, bakıyorsunuz hakikaten ağır bir kırmızı kart. Hata yapılabilir, hakemlerde hata yapıyor ama genele baktığınız zaman hakemin yaptığı her hareket hataydı. O kadar hata oldu ki biz Kasımpaşa’ya mı, hakeme mi yenildik. 2 puan bıraktık. Hakemin yönetimi bizi ciddi bir şekilde üzdü. Maç içerisinde çok ciddi bariz hatalar oldu. Sergen hoca bugüne kadar sakin duran birisi. Hocayı da kenarda çıldırttılar. Hakem şahsi ve nefsi davrandı. Hakemin şahsi ve nefsi davranmaması, daha profesyonel olması lazım.”dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER