Bakkal:'Malatyaspor'u tebrik ediyorum tek şut ve galibiyet'

Spor Toto Süper Lig 11. hafta mücadelesinde kendi saha ve seyircisi önünde rakibe Evkur Yeni Malatyaspor'a 1-0 mağlup olan Aytemiz Alanyaspor'da teknik direktörü Mesut Bakkal karşılaşma sonunda açıklamalarda bulundu.

Bakkal:'Malatyaspor'u tebrik ediyorum tek şut ve galibiyet'

Spor Toto Süper Lig 11. hafta mücadelesinde kendi saha ve seyircisi önünde rakibe Evkur Yeni Malatyaspor'a 1-0 mağlup olan Aytemiz Alanyaspor'da teknik direktörü Mesut Bakkal karşılaşma sonunda açıklamalarda bulundu.

Süper Lig 11. hafta mücadelesinde kendi sahasında Doğu temsilcisi Evkur Yeni Malatyaspor'u ağırlayan Aytemiz Alanyaspor, 90 dakika sonunda sahadan 1-0 mağlup ayrılırken Aytemiz Alanyaspor teknik direktörü Mesut Bakkal,” karşılaşmanın büyük bir bölümü rakip sahada oynandı. Tabii ki futbolda her zaman böyle maçlar yaşanıyor. Sahada gösterilen ve verilen mücadeleden memnun olduğumu söyleyebilirim. Ancak skoru hiç beğenmedim”dedi.

 1-0 kaybedilen Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasının ardından basın mensuplarının karşısına çıkan Aytemiz Alanyaspor teknik patronu Mesut Bakkal,” Şanssız bir gol yedik. Ceza sahasına dahil giremeyen bir rakip uzaktan çekmiş olduğu şutla 1 gol buldu, buna şanssızlıkla diyebiliriz. Son haftalarda tatmin edici bir futbol sergilemiyorduk ve oynamıyorduk ancak Evkur Yeni Malatyaspor maçında sahada iyi oynayan ve iyi bir mücadele örneği gösteren Alanyaspor vardı. Karşılaşmada her zaman kanatları kullandık, futbolcuların koşu mesafelerini yükselti, mücadelede penaltıda kazandık ancak maalesef bunu değerlendiremedik ve kaçırdık. Tabii ki futbolda böyle şeyler var. Ben oyuncularını göstermiş oldukları mücadeleden dolayı kutluyorum ve Malatyaspor'u da tebrik ediyorum tek şut ve galibiyet. 

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2018, 18:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER