Adil Gevrek 'VAR' Uygulamasını Değerlendirdi

Evkur Yeni Malatayspor’da kulüp başkanı Adil Gevrek, deplasmanda 3-1 kazanılan Göztepe maçının ardından alınan galibiyet ve “VAR” sistemi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Adil Gevrek 'VAR' Uygulamasını Değerlendirdi

Evkur Yeni Malatayspor’da kulüp başkanı Adil Gevrek, deplasmanda  3-1 kazanılan Göztepe maçının ardından alınan galibiyet ve “VAR” sistemi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. 

 3-1 kazanılan Göztepe maçının ardından Süper Lige önemli bir galibiyetle başladıklarını ifade eden Adil Gevrek," geçen sezon hakem hatalarından dolayı en çok canı yanan takımlarda biriyiz. Yeni sezona galibiyet ile başlamak önemliydi. Bu galibiyetten dolayı hem teknik heyetimizi hemde futbolcularımızı kutluyorum” dedi.

BİR ÇOK POZİSYON SAYILMAYACAKTI”

Yeni sezonda uygulanan “VAR” hakkında konuşan Evkur Yeni Malatayspor’da kulüp başkanı Adil Gevrek,” Karşılaşma için de bir çok pozisyonda maçın hakemi VAR’a başvurdu. Bilindiği üzere geçen sezonda hakem hatalarından en çok canı yanan takımlarda biri bizdik. Her zaman söylediğimiz bir şey vardı, hakemlerimiz adil karar versin. Gelen bu yeni sistemle beraber konuştuğumuz bu tartışmalar büyük oranda azalacak diye ümit ediyoruz. VAR sistemi devreye girmemiş olsaydı atmış olduğumuz gol, yediğimiz gol ve Arturo Mina’nın kırmızı kartı verilmeyecekti. Yani VAR olmasaydı maçın pozisyonlarında çok yanlış kararlar çıkmış olacaktı. Gelecek maçlarımızda beklide bu sitem önümüze hoş olmayacak kararlarda çıkaracak. Olabilir, doğru kararlar verilsin de bizlerinde hoşuna gitmesin” şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2018, 07:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER