Adem Büyük:'kinci sırada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz'

Ligde ikinci sırada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Evkur Yeni Malatyaspor’un takım kaptanı Adem Büyük, Antalyaspor maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

Adem Büyük:'kinci sırada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz'

 Ligde ikinci sırada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Evkur Yeni Malatyaspor’un takım kaptanı Adem Büyük, Antalyaspor  maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

Büyük,“Antalyaspor karşılaşması bizim için önemli bir maçtı. Ligdeki konumumuzu sağlamlaştırmak ve belirlemek adına kazanmamız gerekiyordu. Zorlu bir rakibe karşı oynayacağımızı da biliyorduk. Hiçbir şey yapmamalarına rağmen en ufak bir konsantrasyon eksikliğimizde bizi cezalandıracak bir takımdı. Daha önceki oynadığı maçlardan da bunu biliyorduk. Hiç pozisyon vermeden, hak ettiğimiz bir galibiyet aldık.Artık o maç geride kaldı. İlk yarının son maçında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacağız. Zor bir deplasman, onlarda istedikleri yerde değiller. Mutlaka taraftar desteğiyle birlikte kazanmak isteyecekler. Bizi açıkçası zorlayacak. Şampiyon olmuş bir takım, şuan ki konumları bizi ilgilendirmiyor. Biz işimizi yapmak zorundayız. Eğer buralarda kalmak istiyorsak bu maçtan puan ya da puanlar almamız gerekiyor” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2018, 17:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER