Adem Büyük:'1 Puan Bizim İçin Önemli'

Evkur Yeni Malatyaspor’un takım kaptanı Adem Büyük, Atiker Konyaspor maçında alınan 1 puanın kendileri açısından önemli olduğunu belirti.

Adem Büyük:'1 Puan Bizim İçin Önemli'

Evkur Yeni Malatyaspor’un takım kaptanı Adem Büyük, Atiker Konyaspor maçında alınan 1 puanın kendileri açısından önemli olduğunu belirti.

1-1 sonuçlanan Atiker Konyaspor maçına dair açıklamalarda bulunan Evkur Yeni Malatyaspor’un takım kaptanı Adem Büyük,"“Ortada geçen bir maçt oldu. Konyaspor'un uzaktan atmış olduğu şutlarla kalemizde etkili olmaya çalıştığını gördük. Zaten onun dışına pozisyon da vermedik. İlk yarıda attıkları iki şut var onun dışında başka bir şey yapmadılar. Özellikle biz maçın ikinci yarısında daha iyi oynayan taraf olduk. Daha iyi pas yaptık, pozisyonlar da bulduk. Baktığınızda bizim de çok pozisyonumuz yok. Deplasmanda Konyaspor’a karşı beraberlik iyidir"dedi.

Süper lig 22. hafta maçında cuma günü kendi saha ve seyircileri önünde oynayacakları Beşiktaş maçına da değinen Büyük,Beşiktaş karşısında kazanıp, hedeflediğimiz noktaya gitmek istiyoruz değerlendirmesinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2019, 06:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gezilecekyerler.com
Gezilecekyerler.com - 4 yıl Önce

Kesinlikle katılıyorum. İnşallah takımımız daha iyi olacak.

r8l1z3x3
r8l1z3x3 - 4 yıl Önce

where can i buy essays online - cheap essay buy buying essay - buy essay cheap https://buyessayy.us/

SIRADAKİ HABER