Adem Büyük, 'Yüreğimizi Sahaya Koyduğumuzda Her şey Güzel olacak'

Süper Lig 6. hafta maçında Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor'da takım kaptanı Adem Büyük, kulüp televizyonuna önemli açıklamalarda bulundu. Sakatlığı nedeniyle 1-1 sonuçlanan Konyaspor maçının kadrosunda yer alamayan Büyük,”Çok oynamak istediğim  bir maçtı ama kısmet böyleymiş” dedi.

Adem Büyük, 'Yüreğimizi Sahaya Koyduğumuzda Her şey Güzel olacak'

Yaşamış olduğu sakatlık hakkında konuşan Yeni Malatyaspor’un başarılı futbolcusu Adem Büyük,  takımın son durumunu değerlendirdi.

ADEM BÜYÜK: “KONYASPOR MAÇINDA OYNAMAYI ÇOK İSTEDİM”

Konyaspor maçında sakat olduğunu için oynayamadığını belirten Adem Büyük,” Konyaspor maçı özellikle çok oynamak istediğimi bir maçtı ama sakatlık bune engel oldu. Kısmet değilmiş. Bunu yürekten söylüyorum oynayabilecek durumda olsaydım gerçekten sahada olurdum.  Arkadaşlarımın yüreğine sağlık çok iyi mücadele ettiler. Çok net pozisyonlarımız var. Belki de kazanabileceğimiz bir maçtı ama olmadı. Yüreğimizi sahaya koyduğumuzda, kavgamızı sahada verdiğimiz zaman, bunu zaten yapmaya başladık. Her şey daha da güzel olacak” dedi.

“FATİH HOCAM KALMAMI İSTEDİ”

Galatasaray’a gitmesi ve daha Yeni Malatyaspor’da dönmesine ilişkin de konuşan Adem Büyük,”Her futbolcunun hayalidir büyük takımlarda oynamak. Bende Türkiye’nin sayılı büyük takımlarından Galatasaray’da bu şansı buldum. Bana bu şansı verdiği içinde Fatih Terim hocama çok teşekkür ederim. Oynağım tüm takımlarda savaşmaktan, mücadele etmekten kaçan bir oyuncu olmadım. Çok güzel günlerim geçti Galatasaray’da. Çok sevdiler beni  aynı şekilde ben onları. Bana kulüp tarafından senle yolları ayıracağız talebi gelmedi. Oturup yatarak para kazanmak benim karakterimde yok. Fatih Hocama giderek düşüncemi söyledim kendiside anlayışla karşıladı. Ama beni de bırakmak istemediğini ifade etse de bu hayatın benim hatım olduğunu ve son kararı benim vereceğimi söyledi. Ayrılık sürecim bu şekilde gelişti. Kulüp olarak inandığım ve güvendiği Yeni Malatyaspor camiasına geldi. Burada olmaktan da mutluyum” dedi.

“BU SEZON GERÇEKTEN ÇOK ZOR GEÇECEK”

Ligde ve Kupada gidebilecekleri yere kadar gitmek istediklerini söyleyen Büyük, “ Bu sezon gerçekten bazı şeyleri başarmak o kadar kolay değil.  Hem yeni takımız hemde çok maç var hemde sıkıştırılmış bir lig takvimi var. Pandemi durumu ortada. Bunlar her takım için var ama bu durumu ez aza indirmek için elimizden geleni yapacağız” ifadesini kullandı.

yenimalatyahaber.com


 

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2020, 14:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER