Aboubakar Kamara Resmen EYMS'da

Sarı kırmızılılar, İngiltere ekibi Fulham’da forma giyen Aboubakar Kamara’nın transferinde mutlu sona ulaştı.Evkur Yeni Malatyaspor, kiraladığı 23 yaşındaki Fransız santrafor Aboubakar Kamara’yla resmi sözleşme imzaladı.

Aboubakar Kamara Resmen EYMS'da

Sarı kırmızılılar, İngiltere ekibi Fulham’da forma giyen Aboubakar Kamara’nın transferinde mutlu sona ulaştı.Evkur Yeni Malatyaspor, kiraladığı 23 yaşındaki Fransız santrafor Aboubakar Kamara’yla resmi sözleşme imzaladı.

Evkur Yeni Malatyaspor'un bir süredir transfer etmek istedği Aboubakar Kamara, kendisini sarı kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Kamara, Evkur Yeni Malatyaspor’da 47 numaralı formayı giyecek.  Fulham’dan Kamara’yı satın alma opsiyonu ise 15 milyon Euro olarak belirlendi.

İstanbul’da bir otelde gerçekleştirilen imza töreninde konuşma yapan Evkur Yeni Malatyaspor Kulüb Başkanı Adil Gevrek, “Uzun zamandır ilgilendiğimiz ve takip ettiğimiz Aboubakar Kamara’yı kadromuza kattık. Evkur Yeni Malatyaspor’a ve kendisine hayırlı uğurlu olsun. Kendisine teşekkür ediyorum, çok farklı takımlardan teklif olmasına rağmen Evkur Yeni Malatyaspor’u tercih etti. Bu transferin gerçekleşmesinde emeği gelen herkese teşekkür ediyorum. Evkur Yeni Malatyaspor’a büyük katkı sağlayacağına inandığımız bir transfer. Hocamızın, sportif direktörümüzün istediği bir oyuncu.Aboubakar Kamara transferinin camiaya hayırlı olsun.“Son transferimizi yaptık. Daha önceki yaptığımız transferlerinde takıma katkı sağlayacağına inanıyoruz. İyi bir takımımız vardı, daha iyi bir takımımız var. Takımımız daha güçlendi. Hep beraber hedefimize ulaşacağız. Aboubakar Kamara ile kiralık sözleşme imzaladık. Satın alma opsiyonumuz var, 15 milyon Euro. İnşallah iyi olur, bizde hedefimize gideriz. Çok iyi bir oyuncu. Çok ciddi teklifler vardı. Söz verdi ve Malatya’yı tercih etti. Çok önemli takımlardan teklifler geldi. O bize inandı, bizde ona inanıyoruz. Taraftarlarımızın da ciddi talebi vardı. Malatya’ya katkı sağlayıp, değer katacağına, ayrıca Süper Lig’e katkı sağlayacağına da inanıyoruz” dedi.

“Bu kulübe inandım, geldim, yoksa hiç gelmezdim. Beni çok takım istedi en çok Malatyaspor istedi. Çok hedefli bir kulüp, benimde burada hedeflerim var ifadesini kullanan Aboubakar Kamara,"hastanede tedavi gören bir taraftarla görüştüğü video ile ilgili, “Çok etkilendim o videoyu görünce. Bende görevimi yaptım aradım. Onunla görüştüm, içimden bir şey ‘Malatyaspor’a gelmen çok iyi olur’ dedim” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2019, 18:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER