YRP'li Topsakal'ın Aday Sırası Sır Gibi Saklanıyor

Topsakal inşaat yönetim kurulu başkanı Mehmet Topsakal Yeniden Refah Partisinden Millet Vekili adayı olduğunu açıkladı. Topsakalın Yeniden Refah Partisinden Kaçıncı sıradan Aday olacağı şimdilik sır gibi saklanıyor

YRP'li Topsakal'ın Aday Sırası Sır Gibi Saklanıyor

Topsakal inşaat yönetim kurulu başkanı 
Mehmet Topsakal Yeniden Refah Partisinden Millet Vekili adayı olduğunu açıkladı.

Topsakal, Yeniden Refah partisi Fatih Erbakan liderliğinde kurulan ve Türkiye'de faaliyet gösteren Millî Görüş çizgisindeki siyasi partidir. Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakana ve Milli görüşe gönül vermiş bir kardeşiniz olarak Malatya'dan Millet vekili adayı olmaya karar verdiğini açıkladı.

Topsakal; "Milli görüş Meclis’e sloganıyla başlatılan çalışmanın sonucunda seçimden sonra Millet Meclisinde güçlü şekilde Milli Görüşü temsil edilerek milletimizin faydasına olan kararların alınmasının ve uygulanmasının takipçisi olacağız "dedi.

Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakanın da dediği gibi Sevgili Malatyalılar ve Milletimiz bilmelidir ki, dün hangi doğruları ve yanlışları dile getirdiysek bundan sonra da aynısını ifade edeceğiz. Doğruların hakim olması için mücadele edeceğiz ve Malatyanın Asrın Felaketinde Ciddi yara aldığını Toparlanma sürecinde de Halkımızın yanında olacağımızı bilmelerini isteriz dedi.

14 Mayıs’taki seçimlerde Topsakal inşaat yönetim kurulu başkanı Mehmet Topsakalın Yeniden Refah Partisinden Kaçıncı sıradan Aday olacağı şimdilik sır gibi saklanıyor

YORUM EKLE
YORUMLAR
Adem çıbuk
Adem çıbuk - 1 yıl Önce

Sana yakışır kardeşim

SIRADAKİ HABER