Yeni Rektör Karabulut, Göreve Başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz günlerde ataması Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, göreve başladı. Yeni atama yapılana kadar görevi sürdüren İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, görevi Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’a devretti.

Yeni Rektör Karabulut, Göreve Başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz günlerde ataması  Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, göreve başladı.  Yeni atama yapılana kadar görevi sürdüren  İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, görevi  Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’a devretti.

Turgut Özal Üniversitesi Senato Konferans Salonu'nda yapılan "Rektörlük Devir Teslim" törenine katılım yoğun olurken, 11 bölüm İnönü Üniversitesi’nden ayrılarak yeni kuruma geçmiş oldu.

Devir teslim töreni gerçekleştikten sora bir konuşma yapan Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut,” Şahsımı bu göreve layık gören Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorum. Desteklerini esirgemeyen YÖK Başkanımız Yekta Saraç ve herkese teşekkür ederim.Huzurlarınızda bir kez daha Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafında vekâleten Malatya Turgut Özal Üniversitesinde rektörlük görevini yürüten, üniversitemize katkı sağlayan İnönü Üniversitesi rektörümüz sayın Kızılay’a ve idari ekibine  teşekkür ediyor, birlikte, Ülkemiz ve Malatya’mız için faydalı işler yapacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2018, 12:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER