Türkiye Şampiyonluğundan, Dünya Şampiyonluğuna

Battalgazi Şehit Oguzhan Günaydın Halk Eğitim Merkezinden Muayhai Türkiye Şampiyonluğundan Dünya Şampiyonluğuna.

Türkiye Şampiyonluğundan, Dünya Şampiyonluğuna

Malatya Battalgazi Şehit Oğuzhan Günaydın Halk Eğitim Merkezi’nin de desteklediği Malatya Zafer Spor Kulübü Antrenörü Murat Tan eşliğinde antrenmanlarını sürdüren Selimhan Kibar 18-22 Haziran tarihleri arasında Erzincan’da yapılan MuayhaiTürkiye Şampiyonu olduktan sonra 12-13Temmuz tarihleri arasında Bilecik’in Söğüt İlçesi’nde yapılan Milli takım seçmelerinde de birincilikle dönen ve 28 Eylül 6 Ekim tarihleri arasında Antalya’da yapılan IFMA çocuklar ve gençler Dünya şampiyonasında Altın madalya alarak Muayhai Dünya Şampiyonu oldu.

Battalgazi Şehit OguzhanGünaydın Halk Eğitim Merkezi Müdürü Cemal Kürhan Şampiyon Sporcumuzu Makamında ağırlarken Kurhan, “Halk Eğitim kurslarımızda böyle başarılı gençlerimizin yetiştiğini görmek onur duyduğunu belirtirken her zaman geleceğimiz olan gençlerimizin yanında oldukları ifade etti.

Muayhai Dünya Şampiyonu Selim Kibar’ın antrenörü Murat Tan ve Zafer Spor Kulübü Başkanı Ali Zafer Battalgazi Şehit Oguzhan Günaydın Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sayın Cemal Kürhan Müdürüme Gençlerimize sağladıkları imkanlardan dolayı teşekkür ederim. Dedi
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER