Siz Çamur Attıkça Malatya Kazanacak, Siz Kaybedeceksiniz…

Özellikle 2019 yerel seçimlerinde almış olduğu yüksek oy oranıyla ilçe bazında rekor kıran Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi İlçe Başkanlığı döneminde yapmış olduğu hizmetleri göstermiş olsa da, göreve geldiği ilk günden itibaren bazı kesimler tarafından yapmış olduğu çalışmalar karalanmaya ve itibarsızlaştırılmaya başlanmış durumda. 

Siz Çamur Attıkça Malatya Kazanacak, Siz Kaybedeceksiniz…

Ancak gelin görün ki seçimlerin üzerinden 7-8 ay gibi bir süre geçmesine rağmen, bazı kesimler tarafından sanki Battalgazi Belediyesi çalışmıyor, Battalgazi Belediyesi'nde bazı kişilere rant sağlandığına dair sosyal medya üzerinden ipi kimlerin elinde olduğu belli olmayan yalan yanlış haberler paylaşımları yapılarak karalamalar başlamış durumda.  Peki neden sizi Osman Güder korkusu sardı? neden sorun olmadığı halde sorun varmış gibi göstermelere başladınız? 

Geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Meclisinde CHP'li Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu ile yaşanan karşılıklı atışmaya kulp bulmaya devam ediliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın varlığı Osman Güder'i neden rahatsız etsin. Şu iyi bilinmelidir ki... AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı görevini yürüttüğü dönemlerde ve seçim sürecinde Başkan Gürkan'ın her zaman yanında olmuş, onun fikirlerine saygı duyan, yapmış olduğu hizmetleri her alanda tek tek duyuran ve desteğini Selahattin Gürkan'dan esirgemeyen bir Osman Güder'den bahsediyorsunuz. 

Cömertoğlu Üzerinden Oynamaya Başladınız Tutmadı: 

Büyükşehir Belediyesi meclisinde yaşanan sözde Osman Güder'in Haluk Cömertoğlu üzerinden Selahattin Gürkan'a tepki gösterdiği görüntüleri biz neden görmedikte siz gördünüz? Bu görüntüler kim yada kimler tarafından bu tür çirkin yazıları yazanlara  izletiliyor. Madem bu kadar gerçekçisiniz size o görüntüleri izletenlere söyleyin tün basın kuruluşları izlesin. Burada ki mevzu particilik mevzusu değil. Selahattin Gürkan, her zaman şu belediye bu belediye diyerek ayrım yapmamıştır zaten. Hizmette ona aynı hizmet, bunada aynı hizmet görüşünde bir belediye başkanı olmuştur. Ancak ogün kendisi farklı bir safta yer Arapgir Belediye Başkanı sayın Haluk Cömeroğlu, partisel bir hisle konuşarak geçmiş yıllarda görev alan belediye başkanlarına ve bazı müdürlere tepki koymuştur. Zaten yazılı basında Osman Güder ve Cömertoğlu arasında geçen diyaloglar bir çok haber sitesinde paylaşılmıştır. Osman Güder'in ağzından Selahattin Gürkan'a bir tepki göstermesi ve hizmet yapmaması konusunda da bir açıklaması olmamış  ve Haluk Cömertoğlu'nun sürekli her Meclis toplantısında sadece geçmiş dönemde hizmet almadıkları, kendilerine hizmet gelmediği, köylere su taşıdıklarını belirtmişti. Buradan bizde soralım o zaman? Ahmet Çakır Arapgir'e hizmet yapmadı diyelim. Hacı Uğur Polat hizmet yapmadı diyelim. Peki siz neden bir kere çıkıp ta ben Ak Partili bir belediye olarak destek alamıyorum, hizmet alamıyorum, milletin evinde su yok ne olacak bu işin sonu. Yollarımız berbat. Büyükşehir yardımcı olmuyor demediniz. İlla CHP'li bir belediye başkanı olunduğu zaman mı varsa sorunlar açıklanacak. Bunu Haluk Başkan için demiyoruz. Böyle açıklamayı kim yaparsa yapsın onun içinde diyoruz. Varsa bir aksaklık çıkıp şöyle şöyle diyeceksiniz.

Selahattin Gürkan’la Karşı Karşıya Getirmek İstediniz Oda Tutmadı:

Özellikle seçim sürecinde Osman Güder'in Selahahtin Gürkan'dan nemalandığını söyleyen bazı ipini koparıp ortada dolaşanlara da buradan birşeyler söyleyelim. Sanırım sizler nema peşindesiniz. Başkan Gürkan'ın yapmış olduğu hizmetleri her zaman ağzından düşürmeyen, her yerde her alanda bunu sözleriyle de gündeme taşıyan Osman Güder olmuştur. Ne Selahattin Gürkan nede Osman Güder, geldikleri koltuğa yapışmayacaklar. Burada halka hizmet hakka hizmet mantığı ile çalışmalarını yapacaklar. Ben sana kimler seçim sürecinde değil Belediye Başkanı, meclis üyesi, Muhtar olmak için ne nemalar yaptığını yazsam küçük dilinizi tutarsınız. Onun için hakkıyla bir yerlere gelmiş, seçmenin en yüksek oylarını alan  Selahattin Gürkan ve Osman Güder'i karşı karşıya getirme ve itibarsızlaştırma çabaları içine girmeyin. İstediğiniz kadar kişiler arasında nifak sokun, her zaman Malatya kazanacaktır. Ama kaybeden sizin gibi yuları elinde olanlar  olacak.Gürkan'ı  seversiniz  sevmezsiniz. Güder'i seversiniz sevmezsiniz. Ancak yapılan bir hizmet varsa da bunu da kim yaptıysa onunda hakkını vereceksiniz. Geçmiş dönem belediye başkanlarından Ahmet Çakır'ında hakkını kimse yiyemez. Malatya'nın çehresi değiştiyse bunda Başkan Çakır'ın rolü büyüktür.

Belediye’yi Kâra Geçiren Hamlesini Karaladınız Oda Tutmadı:

Birde gelelim Battalgazi Belediyesi'nin kendi bünyesine katmış olduğu kiralık araçlara. Hurda arabaları aldılar lafını eden bu bazı küçük beyinlilere sesleniyorum.Osman Güder kendi yapmış oldukları meclis toplantısında ne demiş hiç okudunuz mu? ‘Kiralık araçları satın alarak belediyemizi büyük külfetten kurtardık’ KDV dahil temizlik araçlarımızı 8 milyon 600 bin liraya aldık. Biz bu araçlara ayda 900 bin lira para ödüyorduk. Yani 10 ayda biz, araçlarımızı amorti etmiş olacağız. açıklamasını yapmış. 5 yılda 50 milyon giderden Battalgazi Belediyesi kurtulurken, bununla birlikte en az milyonluk bir yatırım yapılacak. Yani bi akıllı sizsiniz değil mi? kendinize araba aldığınızda direk satın alıyorsunuz. Hiç bir yere göstermiyorsunuz, araba sağlam mı değil mi? ben bu aracı ne kadar kullanırım diye. İnsanları karalamadan önce bazı şeyleri düşünün, ben bunu yazıyorum ama nereye gidecek bu laf. Doğru mu? değil mi? Ağızdan dolama laflarla iş yapmayın. Üç beş kuruş içinde şahsiyetini satmayın. Bu yaptığınız habercilik değil, bankamatik haberciliğidir. Onun için çamur at ki izi kalsın mantığınızdan vazgeçin.


Siz çamur attıkça Malatya kazanacak siz kaybedeceksiniz…

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2019, 00:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER