Muhtarlardan Başkan Güder’e Anlamlı Ziyaret

‘19 Ekim Muhtarlar Günü’ dolayısıyla Malatya’da faaliyet gösteren dernek başkanları beraberindeki bazı muhtarlarla birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i makamında ziyaret etti. 

Muhtarlardan Başkan Güder’e Anlamlı Ziyaret

19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren, Battalgazi Muhtarlar Derneği Başkanı A. Vahap Ortaç, Kayısı Kent Muhtarlar Derneği Başkanı Alaaddin Aktaş, Yeşilyurt Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Şahbaz, Mahalle ve köy muhtarları dernek başkanı Aliseydi Yücekaya, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Şube Müdürü Mustafa Tünay, Yeşilyurt Belediyesi Muhtarlar Müdürü Ömer Sucu ve Battalgazi İlçesinde görev yapan bazı mahalle muhtarlarıyla birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i makamında ziyaret etti. Karşılıklı olarak fikir alış verişinde bulunulan ziyarette ilçede yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında Başkan Güder’den bilgiler alan muhtarlar, hizmetlerinden dolayı Başkan Güder’e teşekkürlerini iletti. Tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlayan Başkan Güder,  “Vatandaşlarımız ile aramızda köprü vazifesi gören tüm mahalle ve köy muhtarlarımızın ‘Muhtarlar Günü ‘nü kutluyor, görevlerinde kolaylıklar diliyorum” dedi.
ŞAHBAZ: “BAŞKANIMIZI BAŞARILI BULUYORUZ”
Yeşilyurt Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Şahbaz, “Bugün 19 Ekim muhtarlar günü dolayısıyla Malatya Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder’i dernek başkanlarımızla birlikte ziyaret ettik. Başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Başkanımızı yakın takip ediyoruz. Başkanımızı başarılı buluyoruz.” İfadelerini kullandı. 
AKTAŞ: “BAŞKANIMIZIN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ”
Kayısı Kent Muhtarlar Dernek Başkanı Alaaddin Aktaş, “19 Ekim muhtarlar günü dolayısıyla Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder’i makamında ziyarete geldik. Başkanımızın her zaman yanında olacağız. Başkanımız Battalgazi’ye gereken hizmeti ve çalışmaları göstermektedir. Bizde bu vesileyle tüm muhtarlarımızın muhtarlar gününü kutlar,  saygılar sunarım” Şeklinde konuştu. 
YÜCEKAYA: “YAPILAN HİZMETLERİ TAKDİR ETMEKTEYİM”
Malatya Mahalle ve Köy Muhtarları Derneği Başkanı Ali Seydi Yücekaya ise “Bugün 19 Ekim Muhtarlar günü. Cumhurbaşkanımız bizlere emanet ettiği bu güzel günde başkanımızı ziyarete geldik. Belediye Başkanımız Osman Güder’in gerek hekimliği döneminde gerekse teşkilat döneminde bu memlekete hizmeti olan bir insan. Battalgazi Belediye başkanımız yapmış olduğu hizmetleri takip etmekteyim ve bazı konularda kendisini arayarak teşekkür etmekteyim. Muhtarlarım adına kendisinin yapmış olduğu değerli çalışmalar, şahsımı ve muhtarlarımızı mutlu etmektedir. Başarılar diliyorum.”
ORTAÇ: “TÜRKİYE’YE ROL MODEL OLACAK ÇALIŞMALAR YAPIYOR”
Battalgazi Muhtarlar Derneği Başkanı Abdulvahap Ortaç, “Bazı kapılar vardır bir kere, iki kere ya da üç kere gidersin. Dördüncüsünde ise o kapı kapanır. Fakat Battalgazi Belediyesinin kapısı her zaman açıktır, hiçbir zaman bu kapı kapanmadı. Başkanımız teşkilattan gelme. 11 yıl teşkilat başkanlığı yapmış. 2 yılda belediye başkanlığını yapıyor. Battalgazi’nin problemlerini ve sıkıntılarını zaten biliyor. Başkanımız yüksek bir oyla bu görevi devraldı. Bununda hakkını veriyor ve ilçeye güzel işler yapıyor. Özellikle kentsel dönüşümde Türkiye’ye rol model olacak projeler yapıyor. Başkanımız gerek depremde gerekse deprem sonrası yaşadığımız pandemi sürecinde bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Çalışan demir paslanmaz. At binenin, kılıç kuşananındır” dedi. 
EREN: “BAŞKANIMIZ BİZLERİ ONURLANDIRDI”
Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren, “Bizleri bu güzel günde unutmayan Battalgazi Belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Birkaç gün önce Çünkü Battalgazi Belediyesinin konferans salonunda bizleri bir araya getirerek, bütün muhtarları onurlandırdı. Cenabı Allah’ta onu onurlandırsın ve daha ileriye götürsün. Su gibi aziz, çiçek gibi güzel olasın” Diye konuştu. 
BAŞKAN GÜDER: “MUHTARLIK ÇOK ÖNEMLİ VE KUTSAL BİR MESLEK”
‘Daha güzel bir Battalgazi’yi inşa etme adına hep birlikte çalışacağız’ diyerek sözlerine başlayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “19 Ekim Muhtarlar günü nedeniyle muhtar dernekleri başkanlarımız bizleri ziyaret ettiler. Muhtarlık önemli ve kutsal bir meslek. Bu işi yapan insanlar bu işin sorumluluğu ve yükümlülüğünün ne kadar ağır olduğunun farkındalar. Mahallelerimizde yaşanan her türlü sorunlarda muhatap olunacak kişi muhtarlarımızdır. Muhtarlarımız, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ifadesiyle mahallelinin hizmetkarı konumundalar. Bizde Battalgazi Belediyesi olarak bunun farkındayız. Bizler ‘muhtarlarımıza ve vatandaşlarımıza nasıl faydalı olabiliriz? onun gayreti ve çabası içerisindeyiz. İnsanların en hayırlısı, insanlara en faydalı olandır. Bu emri ilahiyi de biliyoruz. Peygamberimizin bu emrini kendimize düstur edinmişiz. Bu amaçla yolumuza dur durak bilmeden devam ediyoruz. Bizler tüm vatandaşlarımızın yanındayız. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını giderme adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah daha güzel bir Battalgazi’yi inşa etme adına hep birlikte çalışacağız. Muhtarlarımızın günü kutlu olsun” diyerek sözlerini tamamladı.
 

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2020, 17:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER