Malatya'da 7 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar!

Malatya’da, konteyner kentte kaybolup aynı gün bulunan 7 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismardan gözaltına alınan A.A, tutuklandı. Zanlının daha önce de 4 farklı suç kaydı olduğu anlaşıldı.

Malatya'da 7 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar!

Malatya'da 7 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan şahıs tutuklandı.

Malatya Valiliği tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada;

BASIN DUYURUSU ( 20.03.2024 )

"Basın ve Sosyal Medyada yer alan ve içeriğinde "...Malatya'da depremzede ailelerin barındığı bir konteyner kentte 7 yaşındaki bir kız çocuğu, ekmek almaya giderken cinsel istismara maruz kaldığı çocuğun yoğun bakımda olduğu..." ibaresi bulunan haberlerle ilgili kamuoyunu doğru bilgilendirmek adına açıklamada bulunma gereği duyulmuştur.
18.03.2024 tarihinde meydana gelen "Kayıp Şahıs Çocuğun Cinsel İstismarı" konulu olayda mağdur konumunda bulunan yaşı küçük mağdureninkaybolması üzerine 18.03.2024 günü saat 15.49 sıralarında müracaatı alınmış, İlgili müracaat sonrasında İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince başlatılan çalışmalar da mağdure 18.03.2024 günü saat: 19.30 sıralarında konteyner kent içerisinde bulunmuş, olayın şüphelisi olduğu tespit edilen ve daha önceden 4 ayrı suç kaydı bulunan A.C. isimli şüpheli şahıs yakalanmış, 19.03.2024 tarihinde çıkarıldığı Mahkemece Çocuğun Cinsel İstismarı suçundanTUTUKLANMIŞTIR.Basın ve Sosyal Medyada yer alan haber içeriklerinin aksine yaşı küçük mağdure’ninsağlık durumunda herhangi bir olumsuzluk yoktur ve işlemleri akabinde ailesine teslim edilmiştir.
Değerli kamuoyunca bilinmelidir ki; Yürütülen bu soruşturma da herhangi bir aksaklığa mahal verilmeksizin tamamen mağdur yaşı küçük şahsın yüksek menfaati göz önünde tutulmuştur. 
                    
Kamuoyunun bilgisine sunulur"denildi

YORUM EKLE
YORUMLAR
Türkan
Türkan - 1 ay Önce

Asın o konteynır kentin önün de ibretlik olsun başkaları da çesaret edemesin

SIRADAKİ HABER