Kar kış demeden her kapıyı çalacağız

AK Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, Öznur Çalık, Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı ve Battalgazi Belediye Başkanı, AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Selahattin Gürkan Malatya’daki Sanat Merkezi’nde düzenlenen AK Parti Malatya Kadın Kolları tarafından düzenlenen eğitim programına da katıldı.

Kar kış demeden her kapıyı çalacağız

AK Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, Öznur Çalık, Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı ve Battalgazi Belediye Başkanı, AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Selahattin Gürkan Malatya’daki Sanat Merkezi’nde düzenlenen AK Parti Malatya Kadın Kolları tarafından düzenlenen eğitim programına da katıldı.

Toplantının açılışında konuşan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan, “AK Parti kadın Kolları 5 milyona yaklaşan üye sayısı ile Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşudur. Biz kadınlar gücümüzün farkındayız. Kadın kolları olarak seçim sürecinde kapı kapı dolaşarak sahada olacağız.” dedi.

Bülent Tüfenkci, 31 Mart’ta Türkiye’nin önemli bir seçime gideceğini ifade ederek, “Bu önemli seçime giderken, böyle bir programı tertiplemeleri hem teşkilatımızda motivasyon açısından hem de gönüllü olarak bu davanın çilesini çeken kadın arkadaşlarımıza, annelerimize, bacılarımıza seçmenlerimize giderken nasıl davranılması konusunda da yol gösterici olması bakımından tebrik ediyorum” dedi.

‘AK Parti davasına gönül vermiş kadınlar ve erkekler olarak bizler bir davanın sorumluluğunu, bu topluma hizmet etmenin misyonunu yaşayan ve yaşatan insanlar olarak hareketlerimize elbette ki çok dikkat etmemiz gerekir’ diyen Tüfenkci, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bizim medeniyetimiz esasında kadını anne olarak tarif etmiş, dolayısıyla bir eğitim görevi de vererek, toplumun inşası ve toplumun temellerini atma noktasında nasıl davranması gerektiğini; evlat yetiştirirken bu ülkeye, topluma ve millete medeniyetimize nasıl faydalı olması gerektiğini göstermiştir. Bu noktada Peygamber Efendimizin eşleri bizim en güzel örneklerden birisidir. Dolayısıyla onları hayatı; kadının ticarette nasıl olması, toplum hayatında nasıl olması gerektiğini, bir anne olarak neler yapması gerektiğini ve bu toplumu inşa eden en önemli unsur olarak nelere dikkat edilmesi gerektiğini ortaya koydu. Bizim içinde esasında en temel gösterge ve örnek alınacak şahsiyetler onlar. İçinde yaşadığımız toplumda AK Parti davasına gönül vermiş kadınlar ve erkekler olarak bizler bir davanın sorumluluğunu, bu topluma hizmet etmenin misyonunu yaşayan ve yaşatan insanlar olarak hareketlerimize elbette ki çok dikkat etmemiz gerekir. Karşıdaki insanla empati kurarak, bizim bir misyonun temsilcisi olduğumuzu unutmadan davranmamız gerekir. Bu noktada özellikle liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın eşleri Emine Erdoğan’ın ortaya koymuş olduğu tavır ve bu noktadaki eğitmen tutumuyla bize de bir anlamda, bu teşkilatın mensuplarına da örnek teşkil etmektedir.”

Milletvekili Tüfenkci, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimin yerelin şekillenmesi noktasında önemli bir bütünleşmeyi sağlayacağını belirterek, “31 Mart’ta önemli bir seçim yaşayacağız. Bu seçim, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçtikten sonra özellikle yerelin şekillenmesi noktasında önemli bir bütünleşmeyi sağlayacak. Bu sistemin başarılı olup olmaması noktasında da bir kilometre taşı oluşturacak. Burada sizlerin çabaları, emeği yerel yönetimler içerisinde almış olacağınız roller, elbette ki gelecek içinde önem arz edecek” dedi.

“TÜM BELEDİYE BAŞKANLIKLARINI ALACAĞIZ”

AK Parti’nin elde etmiş olduğu seçim zaferlerinde kadın kollarının önemli bir payının bulunduğunu belirten Milletvekili Çalık da, “Tek vücut olarak hep birlikte mücadele etik. AK Parti iktidarları ile birlikte kadınlar siyasette, iş dünyasında, ticarette, bürokraside daha güçlü bir şekilde var olmaya başladı.  Kapının arkasında kalan kadınları değil, önüne de koyan bir anlayışın sahibi liderimiz var.  TBMM’de kadın milletvekillerimiz yüzde 18 oranında temsil ediliyor. 31 Mart yerel seçimlerinde Malatya’da rekor oyla tüm belediye başkanlıklarını alacağız.” dedi.

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Şehir temiz olunca şehrin bereketinin artacağına inanan biriyim. 31 Mart’ta Malatya’da bir siyasi destan yazacağız. Kar demeden, kış demeden, gece gündüz demeden her sokağa gireceğiz, her kapıyı çalacağız.” diye konuştu.

Çalık, AKP İlçe Gençlik Kolları Başkanları ile de bir araya gelerek seçim çalışmaları hakkında istişare yaptı.

Bülten

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2019, 05:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER