Hırsızlar Jandarma'ya Yakalandı

Malatya’da çaldıkları malzemeleri hurdacıya veren hırsızlar, jandarmanın titiz operasyonu sonucu yakalandı.

Hırsızlar Jandarma'ya Yakalandı

Malatya’da çaldıkları malzemeleri hurdacıya veren hırsızlar, jandarmanın titiz operasyonu sonucu yakalandı.

Malatya’da 26 Ocak’ta Battalgazi Jandarma Komutanlığı’nın sorumluluk bölgesinden bulunan Adagören Mahallesi’nde 4 vatandaşın yazlık evlerinden bahçe demir kapılarının ve bahçe müştemilatlarında bulunan birçok demir malzemenin çalınması olayı ile ilgili bir çalışma başlatıldı.

Yapılan araştırmada, malzemelerin Malatya İl merkezinde bulunan Hurdacılar sitesinde olabileceği değerlendirilerek Hurdacılar Sitesinde yapılan araştırmada, bir hurdacıya ait hurda işletmesine demir malzemelerin getirilerek teslim edildiği bilgisi alındı. Bilgi üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, iş yerinde yapılan kontrolde çalıntı malzemeler tam ve eksiksiz olarak ele geçirdi.

İşletme sahibiyle görüşen jandarma ekipleri, E.K’nın bir araçla malzemeleri getirip teslim ettiği tespit edildi. Battalgazi ilçe merkezinde ikamet ettiği belirlenen E.K. gözaltına alınırken, sorgusunda arkadaşları T.A. ve N.Y. isimli şahıslar ile beraber olayı gerçekleştirdiklerini ifade etti. T.A. ve N.Y’de Battalgazi ilçe merkezinde yakalanarak gözaltına alındı.

Meydana gelen hırsızlık olayında ele geçirilen 4 adet demir bahçe kapısı, 7 adet kamyon kasası demir kapak İlavesi, 1 adet demir taban (Tarım Aleti), 1 adet ayaklı demir merdiven, 1 adet demir masa, 1 adet 3 metre uzunluğunda demir sondaj borusu ve birçok demir malzemesi sahiplerine teslim edildi.

Bülten

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2019, 11:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER