Fırat Edaş, Battalgazi'de 1 milyon 100 bin TL’lik yatırımı tamamladı

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., Malatya’nın merkez ilçesi  Battalgazi’de planladığı 1 milyon 100 bin TL’lik yatırımı tamamladı. 

Fırat Edaş, Battalgazi'de 1 milyon 100 bin TL’lik yatırımı tamamladı

Sorumluluk bölgesinde kaliteli ve kesintisiz elektrik dağıtım hizmetini iyi şekilde verme gayreti ile faaliyetlerini sürdüren Fırat EDAŞ, Malatya’da çalışmalarını hızlandırdı.
İl genelinde yatırım programı kapsamında çalışmaları tamamlamaya devam eden Fırat EDAŞ Malatya İl Müdürlüğü ekipleri; Battalgazi İlçesi’nde Dabakhane, Akpınar, Kırçuval, Yeni Hamam mahallelerini besleyen trafolar için planlanan 1 milyon 100 bin TL’lik yatırım çalışmasını tamamladı. 

Alternatif besleme hattı tesis edilmesinin yanı sırabölgeyi besleyen 9 adet dağıtım trafosununyenileme çalışmasını sağlayan ekipler, oluşturdukları alternatif besleme noktaları ile tesis ettiği ring hattı sayesindebölgenin enerji arzını gerçekleştirdi. 

Bingöl, Elazığ, Malatya, Tunceli illerinde 7/24 hizmet anlayışıyla sürdürülebilir enerji arzı vermeyi hedefleyen Fırat EDAŞ, www.firatedas.com.tr ve 186 numaralı Çağrı Merkezi ile yaklaşık bir milyon müşterisinin sorun ve taleplerine çözüm üretiyor.

Sosyal Medya üzerinden bizleri takip ederek güncel gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Hesabımızı  Buradan Takip Et

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2020, 14:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER