Fatih Erbakan Malatya’ya Geliyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, bir dizi ziyaretler kapsamında hafta sonu Malatya’ya geliyor.

Fatih Erbakan Malatya’ya Geliyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Hafta sonu Malatya’ya geliyor. Malatya’da partisinin il başkanlığınca düzenlenen programlara katılacak olan Erbakan, Malatya’da sivil toplum kuruluşlarını ve Esnafları ziyaret edecek. Depremzede vatandaşlarla bir araya gelecek olan Başkan Erbakan,  Mahalle toplantısına katılarak Malatya ziyaretini tamamlayacak.

Hafta sonu Malatya'ya gelecek olan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'ın Malatya programı hakkında açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım,"Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan Malatya’mıza gelerek il teşkilatımızın tertiplediği programlara katılacaklar. Genel Başkanımızı Malatya’da ağırlamak bizler için bir onurdur. Daha öncede Malatya'ya ziyaretler gerçekleştirmişlerdi. Dördüncü kez Malatya'mıza geliyorlar. Genel Başkanımız Malatyalı hemşehrilerimiz sorun ve sıkıntılarını dinledikten sonra buradaki programların ardından ilimizden ayrılacak” dedi.

Malatya’da bazı ziyaretlerin yanı sıra STK temsilcileri ile de bir toplantı yapacak olan Erbakan'ın Hafta sonu Malatya programı şöyle:

7 MART CUMARTESİ

16.10: Ankara’dan Elazığ’a Hareket
17.10: Karşılama, İkindi Namazı( Elazığ Havalimanı)
18.30: Gençler Soruyor Genç Lider Cevaplıyor Tv Programı

8 MART PAZAR

10.00: STK Bayan temsilcileri ile sabah kahvaltısı (Ramada Otel)
12.00: Akçalı Hoca Kur’an Kursu Ziyareti ve Battalgazi Esnaf Ziyareti
14.00: Şehir Merkezi Esnaf Ziyareti
16.00: Yeşiltepe Mahalle Toplantısı
17.30: Gaziantep Hareket


 

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2020, 08:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER