AK Partili Çalık: Türkiye’yi yıkmak isteyenlere karşı mücadelemiz sürecek

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, terör örgütlerine karşı mücadelenin aralıksız ve kararlılıkla sürdüğünü ifade ederek, “Yalanlarıyla, uluslararası işbirlikçileriyle; PKK, FETÖ, DHKP-C, DEAŞ terör örgütleriyle bir olup, Türkiye’yi yıkmak üzere gösterdikleri çabayı herkes görüyor. Bütün terör örgütlerine karşı verdiğimiz kararlı mücadelemiz sonuna kadar sürecek” dedi.

AK Partili Çalık: Türkiye’yi yıkmak isteyenlere karşı mücadelemiz sürecek

Milletvekili Çalık, Malatya’daki temasları kapsamında Yeşilyurt İlçesi Kaynarca Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.
Mahalle muhtarı ve vatandaşları dinleyen Çalık, ziyaretinde yaptığı konuşmada, ‘Çevreyolunun altı, çevreyolunun üstü’ diye bir kavramın yaşanmasını istemediklerini, bu noktada da her bölgeye hizmet götürdüklerini söyledi. Milletvekili Çalık, acılarda hep birlikte hareket edilmesi gerektiğini vurgulayarak, “Bir canımız kaybolduysa siyaset üstü herkesin el birliğiyle o yarayı sarması lazım. Yalanlarıyla, uluslararası işbirlikçileriyle; PKK, FETÖ, DHKP-C, DEAŞ terör örgütleriyle bir olup Türkiye’yi yıkmak üzere gösterdikleri çabayı herkes görüyor. Biz mücadelemizde ortak olacağız, acıları birlikte paylaşacağız. Acılar paylaşıldıkça küçülecek ve mutluluklarımız paylaşıldıkça büyüyecek” dedi.

AK Parti’nin 20 yıldır ülkeye hizmet ettiğini dile getiren Çalık, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Ne kadar hizmet getirirsek az. Milletimize minnet ve şükran borçluyuz. Milletimizin emrindeyiz, emrinde olmaya da devam edeceğiz. AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak hizmette kat edeceğimiz yolları milletimizle birlikte yürüyeceğiz.”

“TOKİ KONUTLARIMIZ 2021 YILI SONUNDA TAMAMLANACAK”

“Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti ile birlikte hizmette sınır tanımıyoruz” diyen Çalık, “Çevreyolunun altı, çevreyolunun altı demeden hizmetlerimizi her yere götürüyoruz. Okullarımızı, sağlık ocaklarımızı, hastanelerimizi götürmeye devam ediyoruz. Aynen Kaynarca’ya yaptığımız gibi okullarımızı, gençlik merkezlerimizi, spor salonlarımızı yaparak Kaynarca’ya hizmet etmeyi sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.
Milletvekili Çalık, Kaynarca’da yapılacak olan 126 konutu yerinde incelediklerini kaydederek, şunları söyledi: “Çok güzel evler olacak. Teslimat tarihi normalde Aralık 2021 ama biz müteahhidimizden daha erken teslim etmesini istedik. Onlarda ellerinden geleni yapacaklar ve inşallah daha erken teslim edecekler.”
Çalık daha sonra Kaynarca Mahallesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.
Milletvekili Çalık’a, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, AK Parti Malatya İl Başkan Yardımcısı Mustafa Duyar, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Yalçınkaya ile partililer eşlik etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER