Malatya’nın Battalgazi ilçesine bağlı Tandoğan Mahallesi’nde bulunan bir şantiye alanında, saat 15.15 sıralarında şantiye işçileri arasında kavga çıktı. Edinilen bilgilere göre, henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.
50 kişilik İki grup arasında çıkan arbede sonucunda C.Y., H.S., T.A., M.A.Y., A.A., M.F.Y. ve E.Y. ile E.K., U.E., O.G., B.S., L.G., F.Z.K., İ.Ç., M.Ş. ve Ö.D. isimli toplam 16 kişi darp edildi.
İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kavgaya karışan şahıslar, polis ekipleri tarafından kısa sürede kontrol altına alarak gözaltına alındı.
Şehirdeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi
Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2025, 19:10