Başkan Aygün Himyaç-Der ve Bikap'ın Organizasyonuna Katıldı

Himyaç- Der’in Amatem’le birlikte “Uyuşturucu Rehabilitasyon Köyü” projesinin startını vermek üzere Battalgazi Belediyesinin de destek verdiği ,Başarılı İş Kadınları Platformu (Bikap) ‘ın ve Himyaç –Der’ in ortak çalışması ile bir otelde düzenlenen organizasyona ,Malatya’da bürokrasi kesimi ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Başkan Aygün Himyaç-Der ve  Bikap'ın Organizasyonuna Katıldı

Himyaç- Der’in   Amatem’le  birlikte “Uyuşturucu Rehabilitasyon Köyü” projesinin startını vermek üzere  Battalgazi Belediyesinin de destek verdiği ,Başarılı İş Kadınları Platformu (Bikap) ‘ın  ve Himyaç –Der’ in ortak çalışması ile bir otelde düzenlenen organizasyona ,Malatya’da bürokrasi  kesimi ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Ev sahipliğini Himyaç-Der’in Genelbaşkanı Ayşe Ece Budan , Bikap başkanı Bilge Kuru’nun yaptığı organizasyona Milli Beka Hareketi Doğu Anadolu Bölge ve Malatya İl Başkanı İbrahim Aygün’ün de katıldı. Başarılı iş kadınlarının açtığı stand oldukça yoğun ilgi gördü.  Vatandaşlar standları dolaşarak alışveriş yaparken , iş adamları ve siyasiler destek amaçlı alış veriş yaptılar. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un  eşi Pervin Ersoy ‘un onur konuğu olarak katıldığı ve desteklediği organizasyonda, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da verdiği destekle ilgi odağı oldu.

Başkan Aygün konuklarla bir müddet sohbet etti ve Himyaç-Der Genel Başkanı Ayşe Ece Budan’ın olduğu her organizasyona Milli Beka Hareketi olarak her türlü desteği verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini söyledi.  Aygün, Bakan Ersoy’un eşi Pervin Ersoy’a teşkilat hakkında ve yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi . Milli Beka Hareketi’nin Malatya’da yapacajı projeler hakkında da bilgiler aktaran Aygün, “ Sayın Bakanımızın kıymetli eşleri Pervin hanımefendinin ilgi ve alakalarından son derece memnunluk duydum. Yapacağımız projelere her bakımdan destek olacaklarını söylemesi bizleri mutlu etti, kendilerine  teşkilatım ve şahsım adına teşekkür ediyorum “ dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2018, 08:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER