Yeşilyurt’ta Açılan Bağlantı Yolları, Ulaşımın Akıcılık Düzeyini Artırıyor

Topsöğüt mahallesinde gerçekleşen yol açma çalışmasını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Cevatpaşa ile Topsöğüt mahallemiz arasındaki 4 km’den oluşan yeni yol güzergâhını açarak, kırsal bölgelerimize ulaşımı rahatlatmak adına gerçekleştirdiğimiz yatırımlarımıza bir yenisini daha eklemiş olacağız.” diye konuştu.

Yeşilyurt’ta Açılan Bağlantı Yolları, Ulaşımın Akıcılık Düzeyini Artırıyor

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, beraberinde Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Bekir Karakuş ve Mehmet Nogay ile Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürü Hasan Özaltun ile birlikte Topsöğüt mahallesinde gerçekleşen yeni yol açma ve genişletme çalışmalarını inceledi. 

Topsöğüt’te alternatif yeni bir yol güzergahı oluşturup bölgeye ulaşımı daha konforlu ve akıcı hale getireceklerini belirten Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “İlçemizin dört bir tarafında kalıcı ve güzel hizmetlerin altına imza atan Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, havaların iyiye gitmesini fırsat bilerek hem bu bölgede hem de farklı alanlarda ulaşımı rahatlatacak kalıcı çözümleri gerçeğe dönüştürüyorlar. Cevatpaşa ile Topsöğüt mahallemiz arasındaki bağlantıyı güçlendirip, merkezle bu bölgemiz arasındaki ulaşımın konfor düzeyini daha iyi bir seviyeye çıkarmak amacıyla toplam 4 km’den oluşan kadastro yolunda çalışmalarımıza hız verdik. Serme sıkıştırma, malzeme serimi, sulama ve zemin iyileştirme gibi alt yapı çalışmalarına tabi tutulan yollarımızı asfalt sezonuyla birlikte gerek sathi kaplama gerekse de tam kaplamalı sıcak asfalt uygulamasıyla trafiğe açarak bölgeye ulaşımı daha kolay hale getireceğiz.” diye konuştu.

Pandemi süreci ve yaşanan deprem olaylarından dolayı vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kırsal bölgelere ulaşımı rahatlatacak yatırımlara devam ettiklerini ifade eden Başkan Çınar,  “Pandemi dönemi ve yaşanan deprem olaylarından dolayı ilçemizdeki kırsal bölgelerde bağ evi yapıp, tarım arazilerini daha aktif kullanmayı tercih eden hemşehrilerimizin yol ihtiyaçlarını çözüm odaklı hizmetlerimizle gidermek için yol hizmetlerimizi daha geniş bir alana yaydık. Tarım işiyle uğraşan çiftçilerimizin bahçe ve bağlarına gidiş ve gelişlerini bu tür yatırımlarla daha kolay ve rahat bir seviyeye ulaştırmaktayız. Bölgelerimizde çiftçilik yapan hemşehrilerimizin işlerini kolaylaştırıp, sağlıklı ve güvenli alanlarda yolculuk yapmaları içinde yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Hiç bir vatandaşımızın mağdur olmadan gerek bağ ve bahçesine gitmesi gerekse de normal hayat koşullarında konforlu yollarda yolculuk yapması için elimizden geleni yapıyoruz. Yollarımızın kalitesinin artmasıyla birlikte bir yandan ilçemizin dört bir tarafına ulaşımı kolaylaştırırken diğer taraftan da tarım arazilerimizin verim düzeyini artmasına ve bölge ekonomisinin hareketlenmesine destek vermiş oluyoruz. Vatandaşlarımızın yol talebini, doğru ve planlı yatırımlarla cevap vermek içinde 7/24 çalışma esasına göre ilçemizin dört bir tarafına kaliteli hizmetler götürmekteyiz. İlçemiz gelişip büyüdükçe yol talepleri de doğal olarak artıyor, vatandaşlarımızın da bugüne kadar ekiplerimize gösterdikleri duyarlı anlayışları ve desteklerinin bundan sonrada aynı ölçüde devam etmesini istiyoruz. Ekiplerimiz sahada büyük bir özveri ve gayretle çalışıp talepleri yerine getirmeye çalışıyorlar. Yeni yollarımız şimdiden Yeşilyurt’umuza hayırlı uğurlu olsun. ” diye konuştu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER