Yeşilyurt Belediyespor Kulübü Taekwondo Takımı Sporcuları Hedef Büyüttü

Yeşilyurt Belediye Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam eden Yeşilyurt Belediyespor Kulübü TaekwondoTakımının sporcuları hedef büyütüp, A Milli Takım forması altında dünya ve olimpiyat şampiyonalarına gitmeyi hedefliyor. 

Yeşilyurt Belediyespor Kulübü Taekwondo Takımı Sporcuları Hedef Büyüttü

Sağlıklı, dinamik, sosyal ve sportmen bir nesil yetiştirmek için sportif hizmetlere büyük önem verenYeşilyurt Belediyesi, ülkemizi ulusal ve uluslararası sportif müsabakalarda dereceye girebilecek sporcular yetiştiriyor.
Yakınca Yaşam ve Spor Merkezinde antrenmanlarına aralıksız devam eden Taekwondotakımı sporcuları, kendilerine sunulan imkânlardan üst seviyede faydalanarak ilerleyen dönemlerde yer alacakları ulusal ve bölgesel turnuvalara sıkı bir şekilde hazırlanıyorlar.
Genç yaşta taekwondobranşına gönül veren sporcular, hedeflerinin gelecekte A Milli Takım forması giyerek Türkiye’yi uluslararası turnuvalarda başarıyla temsil etmek olduğunu ifade ettiler.
Çalışmaların çok iyi geçtiğini ifade eden tekvando takımı sporcusu Sude Biri, “ Öncelikli hedefim Türkiye Şampiyonu olmaktır, bu hedefe ulaşmak içinde mücadele ediyorum, çalışıyorum. İlerleyen dönemlerde A Milli Takım forması giyip ülkemizi uluslararası şampiyonalarda başarıyla temsil etmek istiyorum.” diye konuştu.
A Milli Takıma yükselmeyi öncelikli hedef olarak belirleyen sporcu Esma Nur Çelik ise, “ Hedefim Milli Takıma katılıp Türkiye Şampiyonu olmak ve ardından olimpiyatlarda ülkemizi temsil etmek istiyorum.Bu ayın 17’sinde Sinop’ta düzenlenecek Ümitler Türkiye Taekwondo Şampiyonasına hazırlanıyorum. İdmanlarımız çok iyi gidiyor, moralimiz yüksek. Bize bu imkânları sağlayan, desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çınar’a çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu. 
Sinop’ta düzenlenecek Ümitler Türkiye Taekwondo Şampiyonasından madalyalarla ayrılmak için çok sıkı çalıştıklarını söyleyen sporculardan İlayda Akçan ise, “ Yeşilyurt Belediyespor forması altında katılacağımız Türkiye Şampiyonasından en iyi sonuçlarla ayrılmak için elimizden geleni yapacağız.İdmanlarımızı çok güzel ve nezih bir ortamda yapıyoruz. Gençlere her zaman sahip çıkan, hedeflerimize ulaşmak için de desteklerini eksik etmeyen Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çınar’a teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Yeşilyurt Belediyespor Kulübü Taekwondo Takımı Antrenörü Erdal Talas ise,  kulüp takımı ile Yaz Spor Okulları kapsamında açılan Taekwondo kursuna katılan sporcularla birlikte keyifli ve güzel antrenmanlar yaptıklarını söyledi.
Yetenekli sporcuları ülke sporuna kazandırmak için yoğun bir tempoyla çalıştıklarını söyleyen Taekwondo Takımı Antrenörü Erdal Talas, “ 7 ile 14 yaş aralığındaki çocuklarımızın katıldığı tekvando kursumuz ile kulüp takımımızın idmanlarını ayrı salonda birlikte yapıyoruz. Kursumuzun her seansına 34 sporcumuz katılıyor. Buradaki öncelikli hedefimiz; çocuklarımızı erken yaşlarda disiplinli, vatanına ve milletine yararlı bireyler olarak yetiştirip geleceğe hazırlamaktır. A Milli Takıma sporcu kazandırmak içinde gece gündüz demeden çalışıyoruz. Çok yetenekli sporcularımız var, hepsi birbirinden değerli, gayretli ve istekli çalışıyorlar. Onların hedeflerine ve hayallerine kavuşmaları içinde bizlerde onlara destek oluyoruz. Türkiye Şampiyonasına gidecek sporcularımız var, onlardan çok umutluyuz. Bizlere her türlü desteği verip, güzel imkânlar sunan Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çınar’a teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER