Yeşilyurt Belediyesi Yaz Spor Okullarının Kayıtları Sürüyor

Yeşilyurt Belediyesi Yaz Spor Okullarının Kayıtları Sürüyor. 13 farklı spor branşında teorik ve pratik eğitimleri içerisine alacak şekilde hizmete sunulacak olan Yeşilyurt Belediyesi Yaz Spor Okullarının kayıtları devam ederken, antrenmanlar 1 Temmuz ile 30 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Yeşilyurt Belediyesi Yaz Spor Okullarının Kayıtları Sürüyor

Çocuklara ve gençlere yönelik sosyal, sportif, sanatsal ve kültürel yatırımlarda adını ülke çapında duyuran ve son olarak ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan başarı ödülü alan Yeşilyurt Belediyesi, yeni genç yetenekleri ülke sporuna kazandırmak hedefiyle her yıl açtığı Yaz Spor Okullarını bu yıl da çocuklarla buluşturmaya hazırlanıyor.

Futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, taek-wondo, cimnastik, kick-boks,wushu, curlıng,yüzme, karete, badminton ve kort tenisi branşlarında bu yıl hizmet verecek olan Yeşilyurt Belediyesi Yaz Spor Okullarının kayıtları Yeşilyurt Belediyesi Hizmet Binası C Blok ile Yeşilyurt Belediyesi Yaşam ve Spor Merkezinde oluşturulan başvuru noktasında yapılabilecek. 06-14 yaş arasındaki çocuklara yönelik açılacak olan Yaz Spor Okullarında ki eğitimler 1 Temmuz ile 30 Ağustos günleri arasında gerçekleşecek.

Yaz Spor Okullarında ki branş sayısını bu yıl 13’e çıkarttıklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Çocuklarımızı daha fazla sporla buluşturmak ve onları geleceğe en iyi şekilde hazırlamak adına her yıl açtığımız Yaz Spor Okullarımızı bu yıl 1 Temmuz ile 30 Ağustos günleri arasında gerçekleştireceğiz. Buradaki temel amacımız; yetenekleri keşfedilmesi beklenen çok sayıda minik yavrumuzu bu tür kurslar sayesinde ülke sporuna kazandırmaktır. Alanında deneyimli antrenörlerimizin gözetiminde yapılacak olan spor okulumuzdaki branş sayışımızı bu yıl 13’e çıkartarak daha fazla gencimize ulaşmayı planlıyoruz. Kurslarımıza kayıt yaptırmak isteyen 06-14 yaş arasındaki çocuklarımız aileleriyle birlikte Belediyemizin MAŞTİ karşısında ki C Blok Hizmet Binası ile Yakınca’da ki Yaşam ve Spor Merkezinde oluşturduğumuz başvuru noktasına gelip, kayıtlarını yaptırabilirler. Yaz Spor Okullarımızın açılmasında desteklerini esirgemeyen İlçe Kaymakamlığımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve İl ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER