Yeşiltepe'mizi geliştirmeye başladık, daha ileriye götüreceğiz

Yeşilyurt Belediye Başkanı ve AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, "Yeşiltepe güzel hizmetler aldı. Güzel çalışmalar yaptık. Yeşiltepe'mizi geliştirmeye başladık, inşallah yeni dönemde de eksikliklerini gidererek, daha ileriye götüreceğiz" dedi.

Yeşiltepe'mizi geliştirmeye başladık, daha ileriye götüreceğiz

Yeşilyurt Belediye Başkanı ve AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, "Yeşiltepe güzel hizmetler aldı. Güzel çalışmalar yaptık. Yeşiltepe'mizi geliştirmeye başladık, inşallah yeni dönemde de eksikliklerini gidererek, daha ileriye götüreceğiz" dedi.

31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında AK Parti'nin  Yeşiltepe'deki seçim bürosunun açılışı büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Seçim bürosunun açılışında konuşan AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, "Malatya, Yeşilyurt, Battalgazi, Malatya'mızın tüm ilçeleri inşallah Cumhur İttifakı'nın adaylarına yüksek oy oranıyla desteklerini vererek, 14 belediyede Cumhur İttifakı'nın adaylarını çıkaracak" dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı ve AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, Yeşiltepe'nin her zaman olduğu gibi şen, dinamik ve coşkulu olduğunu ifade etti.

Çınar, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüklerini kaydederek, "Eminim ki bu çalışmalarınız 31 Mart'ta meyvesini verecek ve bizleri güçlü bir şekilde sandıktan çıkaracaktır. Bizler her daim bütün hemşerilerimize uğrayarak, herkese kucak açıyoruz. Herkesin görüşlerine değer vererek, çok yoğun bir seçim çalışması içerisindeyiz" dedi.

Yeşilyurt Belediyesi olarak güzel hizmetler yaptıklarını dile getiren Çınar, "Yeşiltepe güzel hizmetler aldı. Güzel çalışmalar yaptık. Yeşiltepe'mizi geliştirmeye başladık, inşallah yeni dönemde de eksikliklerini gidererek, daha ileriye götüreceğiz. Eminim ki bu seçim bürosu da buradaki birlik ve beraberliğe daha aktivite katarak, güçlendirecektir. Bütün hemşerilerimizde bizleri bağırlarına bastılar" şeklinde konuştu.

Battalgazi Belediye Başkan Adayı ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan da "31 Mart'ta önemli bir seçim var. İstikrar olgusu, beka hadisesi çok önemlidir. Bazen, 'Beka hadisesi nereden çıktı?' diye ifade ediyorlar. Bisikleti süren için bisikletin pedalı durduğu anda düşer. Bu coğrafyada, pahalı bir coğrafyadır. Bu coğrafyada yaşamak için dimdik duracağız. Bir, iri, diri olacağız, hep birlikte Malatya ve Türkiye olacağız. 31 Mart'ı çok önemsiyoruz. Medeniyetler merkezi bu şehirden millet sesini birleştirdi, sıra 'Evet'te. Bu sesin birleşmesi Malatya için önemli bir hadisedir" dedi.

AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca ise seçim bürosunun Yeşiltepe, Malatya ve ülke için hayırlı olmasını temenni etti.

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır da, "A'dan Z'ye Malatya'yı değiştirdik. Bu şehrin altyapısını da, üstyapısını da değiştirdik. Farklı bir Malatya'yı ortaya koyduk" dedi.

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise açılışta şu konuşmayı yaptı: "Yeşiltepe 16 yıldır cumhurbaşkanımıza, AK Parti'ye sahip çıktı. Yeşiltepe her defasında yerel ve genel seçimlerde tam destek verdi. Yeşiltepe tarih yazdı. Yiğit insanların olduğu bu topraklar inşallah bir kez daha 31 Mart'ta tarih yazacak. Bir kez daha rekor kıracak."

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci de "Yalanla dolanla siyaset yapanlara karşı Yeşiltepe 31 Mart'ta cevabı verecek. Yalanlarla siyaset yapan bir muhalefet lideri var. 'Yerel seçimlere ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi'yle gireceğiz' dedik, açık açık ortağımızı belirttik ama onlarda ittifak kurdular, bir araya geldiler. Ama onlar kimlerle bir araya geldiklerini dahi açıklayamıyorlar. Biliyoruz ki onlar bölücülerle, FETÖ'cülerle bir araya geldiler, milletin karşısında bir zillet ittifakı oluşturdular. Onun için biz duruşumuzla, tavrımızla Türkiye'nin bekası için 31 Mart'ta da sandıklara gideceğiz, Allah'ın izniyle de bu milletin başını dik çıkaracağız" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2019, 05:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER