Vatandaş Büyükşehir'de Gürkan'ı Görmek İstiyor

Yerel seçimler yaklaşırken, herkesin gözü kulağı şehirlerde gösterilecek olan adaylara dönmüş durumda. Bu şehirlerden biride Malatya ve İlçeleri oldu. Peki Malatya’da kimler yerel seçimlerde aday gösterilecek? Büyükşehir olduktan sonra 3 bölgeye ayrılarak Malatya Büyükşehir Belediyesi, Battalgazi Belediyesi ve Yeşilyurt Belediyesi olarak vatandaşa hizmet veren belediyeler için hangi isimler konuşuluyor.

Vatandaş Büyükşehir'de Gürkan'ı Görmek İstiyor

Yerel seçimler yaklaşırken, herkesin gözü kulağı şehirlerde gösterilecek olan adaylara dönmüş durumda.  Bu şehirlerden biride Malatya ve İlçeleri oldu. Peki Malatya’da kimler yerel seçimlerde aday gösterilecek? Büyükşehir olduktan sonra 3 bölgeye ayrılarak Malatya Büyükşehir Belediyesi, Battalgazi Belediyesi ve Yeşilyurt Belediyesi olarak vatandaşa hizmet veren  belediyeler için hangi isimler konuşuluyor.

24 Haziran seçimlerinin geride kalmasının ardından gözler 2019 yerel seçimlere dönmüş durumda. Malatya Büyükşehir Belediyesi için Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın ismi yükselmeye devam ederken, Yeşilyurt Belediyesi ve Battalgazi Belediyesi için de çok sürpriz isimlerin aday olacağı konuşuluyor.

Gündemde öne çıkan isimler arasında ilçe belediyeleri için şimdiden bir çok isim kulislerde dolaşmaya başlarken, göreve geldiği ilk günden itibaren söz verdiği projeleri yerine getiren, vatandaşa hizmet götüren Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın Büyükşehir Belediye başkanı olarak yeni dönemde de Malatyalılara hizmet vereceği konuşuluyor.

BÜYÜKŞEHİR’E GÜRKAN

Hiçbir belediyenin 50 yılda yapamayacağı hizmetleri 4 yıl gibi kısa bir süre içinde Malatya ve Battalgazili vatandaşların hizmetine sunan, Battalgazi’yi Kimlikli bir Kent haline getiren Selahattin Gürkan’ın her gittiği yerde büyük bir coşkuyla karşılanması, vatandaşların desteğini arkasına almış olması Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için kapıları sonuna kadar açıyor.

Yenimalatyahaber

 

 

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2018, 18:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
Aliseydi
Aliseydi - 5 yıl Önce

Selahattin başkanı büyükşehirde görmek istiyoruz

Mehmet ali
Mehmet ali - 5 yıl Önce

Hak eden kimse o gelsin . Ama Selahattin Gürkan olabilir

Fahrettin
Fahrettin - 5 yıl Önce

Yeşilyurt için hayırlısı olsun

Ayşegül
Ayşegül - 5 yıl Önce

Selahattin Gürkan hak ediyor bence

zekı
zekı - 5 yıl Önce

malatyamız için çalışacak kimse o gelsin, çakırın hatalarını çalışacak biri gelsin, battalgazide çalışan selahattin gürkan malatya için iyi isim

İskender
İskender - 5 yıl Önce

Mehmet Çınar yeni ve genç bir belediye başkanı, devam edilmesi Yeşilyurt için iyi olacaktir

Malatyalı@44
Malatyalı@44 - 5 yıl Önce

Reklam mı aldınız haber mi yapıyorsunuz belli değil. Bu sonucu nasıl cikardiniz kamuoyu yoklaması mi anket mi hangi yaş grubu kaç kişi istedigini soyledi? Malatyayi en çok seven malatya icin en çok calisandir.

cengiz44
cengiz44 - 5 yıl Önce

bana göre büyükşehire selahattin gürkan yeşilyurda vahap erdem battalgaziyede şevket keskin bu adamlar hem çalışkan hem dürüst ismi esenliğe bulaşmış siyasilerden uzak durulmalı

SIRADAKİ HABER