Türkiye Şampiyonu Battalgazi'den 

Sakarya'da gerçekleşen Türkiye Wushu Kungu Fu turnuvasında Orhan Gazi Ortaokulu öğrencilerinden Türkiye Birinciliği ve Türkiye Üçüncülüğü başarısı geldi.

Türkiye Şampiyonu Battalgazi'den 

Türkiye Wushu Kungu Fu Federasyonu faaliyet programında yer alan Geleneksel Türkiye Şampiyonası 15-17 Aralık 2021 tarihleri arasında Sakarya’nın Serdivan ilçesinde düzenlendi. Turnuvaya Malatya'dan katılan Battalgazi Orhan Gazi Ortaokulu kendi dalalrında Türkiye Şampiyonu kazandılar.

Türkiye Şampiyonu Battalgazi'den 

Sakarya İlinde yapılan ve 3 gün süren geleneksel Türkiye Wushu Kungu Fu turnuvası "minikler", "yıldızlar", "gençler", "büyükler" ve kıdemliler olarak katılan yarışmacılar kendi kategorilerinde mücadele ettiler. Yarışmada Battalgazi Orhan Gazi Ortaokulu öğrencilerinden Belinay Nur Akdoğan tao 8 forum'da Türkiye Şampiyonu, Melisa Gelmez ise tao 6 forum'da Türkiye Üçüncüsü olarak büyük bir başarıya imza attılar.  "minikler", "yıldızlar", "gençler" ve "büyükler" kategorilerinde geleneksel ve taklit stillerinde hem çıplak el hem de silahlı olarak mücadele gerçekleştirdiler.


 İl Milli Eğitim Müdürü  Battal Kanbay ve İlçe Milli Eğitim Müdürü  Ali Kaçmaz, şampiyonluk dolayısıyla öğretmen  Ali Ülger'e ve öğrencilere çeşitli hediyeler sunarak, elde edilen başarıdan dolayı teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2022, 13:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER