TSO Heyetinden BİMYAD Genel Merkezine Ziyaret

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri Basın İnternet Medya Yayıncılar Genel Merkezine ziyaret gerçekleştirdi.

TSO Heyetinden BİMYAD Genel Merkezine Ziyaret

BİMYAD Genel Başkanı Selim Apohan ve Genel Merkez yöneticileri tarafından karşılanan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu Basının önemine vurgu yaparken” Yerel basını önemsediğimizi her platformda söylüyoruz.

Basın öncelikle yerel yada ulusal basın insanların bir şekilde haber alma özgürlüğünün aslında temel kavramı, insanların birileri hakkında fikir edinmesi ile ilgili önemli bir kavram. Özellikle bürokrasinin siyasetin sivil toplum örgütlerinin yapmış olduğu icraatları kendilerini ifade etmek için basınımız önemli yük ve önemli bir sorumluluk içerisinde mücadele ediyor.

Dolayısıyla bizde Ticaret Sanayi Odası yönetimine geldiğimiz günden beri yerel basınımızla birlikte istişareye büyük önem verdik. Onların söylediği yöntemlerin yol haritaların onların bizimle ilgili yapmış olduğu eleştirilerin yapıcı eleştirilerin tamamında fikirlerini önemsiyoruz. Onlarla beraber kulak kabartmaya çalışıyoruz.

Günümüz internet çağı artık hayatımızın yüzde sekseninde içerisinde gelecek yüzyılında var olacak. Dolayısıyla bununla beraber yerel basınımızda Dijital medyada yerini aldığını görüyoruz. özellikle basın internet medya yayıncılar Genel Başkanı Selim Apohan’ı burada ziyaret etmiş bulunmanın gururunu yaşıyoruz.

BİMYAD Genel Merkezinin Malatya’da olması bizler için ayrıca gurur kaynağı. Diğer illerde temsilcilikleri var. Haberlere Dijital Medyada anında ulaşılabiliyor. Bunun altyapısının Malatya’da tamamlanmış olması sevindirici bir gelişme. Bizleri Misafir eden BİMYAD Genel Başkanı Selim Apohan ve yönetimine başarılar diliyorum.”

BAŞKAN APOHAN “GÜNÜMÜZ İNTERNET HABER”

Başkan Apohan ” Bugün Genel Merkezimizde Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Oğuzhan Sadıkoğlu Beyefendiyi ve yönetim kurulunu misafir ettik. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.

Günümüz teknolojisi hızla ilerlediğinden bizlerde Dijital alanda İnternet gazeteciliğin alt zeminini imkanlar ölçüsünde oluşturmaya çalışıyoruz. İnternet haber sitelerimizle halkın haber alma görevini büyük bir çoğunlukla üzerimize almış bulunuyor.

Göreve geldiğiniz günden itibaren çalışmalarınızı biz basın mensupları olarak yakinen takip ediyoruz. Bu başarılı çalışmalarını takdir ediyor ve bundan sonraki süreçte gerek Malatya esnafı, gerekse Malatya’mız için yapacağınız çalışmalar ve projelerinizde de başarılar diliyorum. Tekrardan Genel merkezimizi Ziyaretinizden dolayı Şahsım ve Yönetim kurulum adına Teşekkür ediyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER