‘Siz İsteyen Biz Getirelim’ projesini başladı

Yeşilyurt Belediyesi, yeni tip Koronavirüs (KOVİD-19) nedeniyle başlatılan ‘Evde Kal, Sağlıklı Kal’ çağrısı nedeniyle vakitlerini evde geçiren vatandaşların market alışverişini yaparak evlerine teslim etmek amacıyla ‘Siz İsteyen Biz Getirelim’ projesini başlattı.0 553 178 33 33 nolu numarayı arayacak olan vatandaşların temel ihtiyaçları Yeşilyurt Belediyesi Yeşil Gıda Market üzerinden teslim edilecek.

‘Siz İsteyen Biz Getirelim’ projesini başladı

“HEMŞERİLERİMİZİN TEMEL İHTİYAÇLARINI EVLERİNE KADAR GÖTÜRECEĞİZ”
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, koronavirüs (KOVİD-19) salgınının yayılmaması adına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı başlattığı ‘Evde Kal, Sağlıklı Kal’ çağrısından sonra zamanlarını evde geçiren vatandaşların temel ihtiyaçlarının karşılanması adına  ‘Siz İsteyen Biz Getirelim’ projesini başlattıklarını açıkladı.

“SİZ EVİNİZDE KALIN, MARKET ALIŞ VERİŞLERİNİZİ BİZ YAPARIZ”

Vatandaşların sağlığı ve huzuru söz konusu olduğunda hizmette sınır tanımadıklarını hatırlatan Başkan Çınar, “ Küresel bir tehdit haline dönüşüp binlerce insanın hayatını kaybetmesine yol açan,  tedbir alınmadığı takdirde daha büyük sıkıntıları peşinden getirecek olan Koronavirüs (KOVİD-19) salgınının yayılmaması adına alınacak en büyük tedbir evde kalıp, zorunlu halle dışında dışarıya çıkmamaktır. Vatandaşlarımızın hem kendileri hem de sevdiklerinin sağlığı için bu sıkıntılı süreçte evde kalmaları zaruri bir durumdur. Yeşilyurt Belediyesi olarak ta insanı merkeze alan hizmet anlayışımız gereği, bu zor dönemlerde hemşerilerimizin yanında olmak, ihtiyaçlarını karşılamak asli görevlerimizin başında gelmektedir. Konu hemşerilerimizin sağlığı ve refahı ise hizmette sınır tanımayız. Virüs salgınından hem kendilerini hem de sevdiklerini korumak adına evlerinde zamanlarını geçiren vatandaşlarımızın market alış verişlerinde kolaylık sağlamak adına ‘Siz İsteyen Biz Getirelim’ adı altında sosyal sorumluluk projemize bugün itibariyle başladık. 0 553 178 33 33 nolu numarayı arayacak olan vatandaşlarımızın market alış verişleri personellerimiz tarafından Yeşilyurt Belediyesi Yeşil Gıda Markette yapılıp, araçlarla evlerine teslim edilecektir. Özellikle de risk grubunda bulunan yaşlı vatandaşlarımızın bu projeye büyük ilgi göstereceklerine eminim, onlar bizim başımızın tacıdır ancak bu dönemde evlerinden çıkmamaları gerekmektedir. Kıymetli hemşerilerimizin her türlü ihtiyaçlarını karşılamak adına Yeşilyurt Belediyesi ekipleri görev başındadır. Bu sıkıntılı süreci panik yapmadan, telaş yapmadan, umudumuzu kaybetmeden hayata sımsıkı sarılarak, sabır ve tevekkül ederek atlatacağız. Bizlerde vatandaşlarımızın her türlü şartta yanında olmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımıza; ‘Siz Evde Kalın, Alış Verişinizi Biz Yaparız” diyoruz. ”şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER