Sadıkoğlu,'Takipçisi Olacağız'

Son günlerde hakkımızda ortaya atılan iddiaların ana sebebi Malatya Ticaret ve Sanayi Odamızın ve şahsımın itibarsızlaştırılması ve 16.08.2021 tarihinde yapılacak olan Malatya 1.OSB Müteşebbis seçimlerinde Malatya TSO’nun 1. OSB yönetiminden bertaraf edilme çabası olduğunu tüm kamuoyuna iletmiştik ve nihayetinde de öyle oldu.

Sadıkoğlu,'Takipçisi Olacağız'

Bir takım asılsız iddialar gölgesinde, 16.08.2021 tarihinde Malatya Valisi Aydın Baruş başkanlığında gerçekleştirilen seçimle Malatya 1. OSB Yönetim Kurulu belirlendi.

93 yıl önce kurulan ve bugün 9 bini aşkın üyesiyle ilimiz ekonomisinin omurgasını oluşturan odamız bu seçimlerde yok sayılmıştır.

Yeni yönetim kurulu, Malatya 1. OSB Müteşebbis Heyetinde yüzde 25 oranında temsiliyeti olan Malatya TSO’ya yer verilmeden oluşturulmuştur.

OSB’de üyelerimizin temsili noktasında zafiyete uğratıldığı bu konunun peşini bırakmayacağımızı ve takipçisi olacağımızı belirtmek isteriz.

Hiçbir makam ve kişilerle şahsımın problemi olması söz konusu dahi değildir. Ancak üyelerimizin çıkarlarına ve ilimiz sanayisinin gelişimine engel olacak her türlü yanlışın dün olduğu gibi bugün de hak ve hukuktan ayrılmadan, takipçisi olacağımızı belirtmek isterim. Üyelerimizin hakkını her şartta ve platformda savunmaya devam edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Göreve geldiğimiz günden bugüne üyelerimiz, ilimiz ve ülkemiz adına canla başla çalıştığımız gibi, bundan sonra da aynı heyecan ve vizyonla çalışmaya devam edeceğiz.

Tüm bu yaşananları kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2021, 08:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER