Rögar Kapağı Çalan Hırsız Kovalamaca Sonucu Yakalandı

Polis ile rögar kapağı çalan 2 şüpheli arasında kovalamaca yaşandı. Malatya’da kamyonetle rögar kapağı çalan 2 şüpheliden biri yakalanırken, diğer bir kişi ise kaçmayı başardı.

Rögar Kapağı Çalan Hırsız Kovalamaca Sonucu Yakalandı

Polis ile rögar kapağı çalan 2 şüpheli arasında kovalamaca yaşandı. Malatya’da kamyonetle rögar kapağı çalan 2 şüpheliden biri yakalanırken, diğer bir kişi ise kaçmayı başardı.​

TOKİ konutlarının bulunduğu Yavuz Selim Mahallesi’nde 23.00 sıralarında rögarların demir döküm olan kapaklarının çalındığı ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri, ile hırsızlar arasında kovalamaca yaşandı. 20 dakika boyunca trafik içinde, cadde ve sokaklarda süren kovalamaca ekiplerin Uçbağlar Mahallesi Kitap Sokak’ta hırsızların kmayonetini sıkıştırmasıyla son buldu. Araçtan inerek yaya olarak kaçmaya devam eden sürücü M.B. (23) yakalanarak gözaltına alınırken diğer şüpheli kaçmayı başardı. 

Kamyonette 10’a yakın rögar kapağının bulunurken, araç daha sonra polis merkezine çekildi. Polis ekipleri kaçan diğer şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2018, 06:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER